Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Pusher


Under loppet av en vecka spårar livet i London ur för langaren Frank. "Pusher" är en nyinspelning av den danska filmen med samma namn.


Originaltitel Pusher
Regissör Luis Prieto
Manus Matthew Read
Genre Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Richard Coyle, Bronson Webb, Agyness Deyn, Mem Ferda, Zlatko Buric, Paul Kaye, Bill Thomas, Neil Maskell, Daisy Lewis, Ray Callaghan, Adam Foster, Tracy Green, Suki Waterhouse, Gareth Llewelyn, Badria Timimi
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 142
Filmnummer 99957

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


internet
2013-05-11
en skymf är vad det är
Hanna-Kari
2013-03-02
Inte alls samma nerv som i originalet. Helt meningslöst att göra om något som är nära nog perfekt från början.
Hanness
2012-12-31
Mycket besviken, men den gick att se. En ren skymf mot orginalet.

2012-12-30
Enda anledningen till att se denna framför originalet är om man måste ha engelsk dialog eller inte klarar av att läsa undertext. Inte mycket som skiljer filmerna åt. Se danska filmen istället! 4 av 10.
StureStenhög
2012-12-02
En medioker remake som har bytt ut originalets råa realism mot den sortens skitnödiga coolhetsfiskande som brukar prägla alltför många brittiska gangsterfilmer. Som sämst är filmen i början när huvudpersonen drar runt och snackar med sin fullkomligt bedrövliga comic-sidekick-polare, den röven blir nästan outhärdlig att lyssna på. Men när saker börjar gå åt helvete så blir det lite bättre, och därifrån är det helt enkelt en sämre och lite mer stiliserad kopia av den danska förlagan. Filmens största behållning är också tagen direkt därifrån, Zlatko Buric repriserar nämligen sin roll som Milo med bravur och det är nästan lika härligt att höra honom säga "Frankie" som det var att höra honom säga "Franke". En slätstruken tvåa
Pava
2012-11-27
Inte helt piss, men absolut inte bra. Framförallt är den helt meningslös som remake när den inte tillför ett skit från den danska dynamiten. Ska se om det suveräna orginalet och förtränga att denna ens finns.
Bumbi78
2012-11-26
Har ej sett den danska förlagan tyvärr, men den här kändes menlös.
RedForman
2012-11-22
Hoppas inte på 2 filmer till!
fitteld
2012-11-19
Varför göra remake? Trodde att det iallafall var Nicolas som regisserade den själv eftersom hans namn står störst på postern, men han var tydligen bara producent... Då orkar man väll inte ens se den.
precineadd
2012-11-14
patetisk och meningslös
« Föregående kommentarerVisa äldre kommentarer »