Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Puzzle


Agnes, som tas för givet som en villaförortsmamma, upptäcker sin passion för att lägga pussel. Pusslandet tar henne in en ny värld där hennes liv utvecklar sig på sätt hon aldrig hade kunnat föreställa sig.


Originaltitel Puzzle
Regissör Marc Turtletaub
Manus Oren Moverman
Genre 2010-tal, Drama
Skådespelare Kelly Macdonald, Irrfan Khan, David Denman, Bubba Weiler, Austin Abrams, Liv Hewson, Daniel Stewart Sherman, Helen Coxe, Lori Hammel, Myrna Cabello, Vin Scialla, Barry Godin, Josselyn Wolf
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 44
Filmnummer 128628

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


StureStenhög
2023-09-09
Det här var sannerligen en trivsam film. Kelly MacDonald är fantastisk i huvudrollen, och jag gillade verkligen hennes karaktär. Hennes små osäkerheter och rädslor är relaterbara och realistiskt skildrade, och det känns helt naturligt när hon sakta men säkert får bättre självkänsla under filmens gång i takt med att hennes värld blir lite större. Dialogscenerna mellan henne och Irrfan Khan är genomgående filmens bästa. Andra delar blir gärna lite kantiga dock, framför allt det som har med familjen att göra. Jag uppskattar förvisso att hennes man framställs som lite lågintensivt svinig snarare än som ett monster, men porträtteringen av honom blir ändå något för enkelspårig. Slutintrycket blir iaf att Kelly MacDonald borde få fler bra roller
mammene
2020-10-31
En film som jag direkt kände mig hemma i, med viss reservation för slutet, först. Efter viss fundering så föll också det på plats. Man skulle kunna tycka att den är förutsägbar, kanske till viss del, men det stör inte. Att bara se Agnes utveckling och vad det först och främst gjorde med henne själv men också vad det innebar för hennes omgivning var så härligt att se. Agnes är en härlig och intressant människa och spelas suveränt bra av Kelly Macdonald och samspelet mellan henne och Irrfan Khan är av stor behållning. Det som är så skönt här är att ingen här kan lastas för sina beteenden, vi fungerar olika vi människor och i olika takt.
HerrNenne
2020-10-25
Det är ganska mysigt mest hela tiden, men kanske lite för lite pussel ändå.. Tyvärr blir det som sagt sämre framåt slutet och blir till sist ingenting. Verkligen inte hur man ville att det skulle bli.
Christofer
2020-01-11
2019-12-05: Nä, det här blev ju mest tramsigt och ett totalt antiklimax mot slutet. Ett stort ingenting liksom. Då hjälper det föga att det är sådär indie-charmigt fram till sista halvtimmen.
myslas
2019-01-01
Visst är handlingen lite tillrättalagd men jag älskar det här och satt och log hela filmen igenom. Kelly Macdonald är så jäkla bra i huvudrollen och bär fram den här filmen.