Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Quick


En gång var Ki-soo, Myung-sik och Ah-rom medlemmar i samma motorcykelgäng. Nu är Ki-soo ett motorcykelbud, Myung-sik en motorcykelsnut och Ah-rom popidol. En dag när Ah-rom åker med när Ki-soo när han ska utföra ett uppdrag exploderar paketet efter avlämning. Snart ringer även hans telefon och en röst berättar att det sitter en bomb i Ah-roms hjälm, och att även den kommer att explodera om inte Ki-soo utför nästa leverans eller om den blir sen.


Originaltitel Kwik
Regissör Cho Beum-gu
Manus Park Su-jin
Genre Action, Komedi, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Lee Min-ki, Kang Ye-won, Kim In-kwon, Ko Chang-seok, Yun Je-mun, Ju Jin-mo (II), Ma Dong-seok, Song Jae-ho, Oh Jeong-se, Kim Tae-woo, Kim So-jin
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 21
Filmnummer 92070

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Zebulonm
2023-03-16
Gillas. Damn här är det fart från början till slut.
Redfield4ever
2013-12-15
Jag gillart! Så överdrivet, både skådespelarmässigt som effektvis och filmen är medveten om hur dum den är. Störde mig på Kang Ye-won först som bara skrek och var löjlig, men det vände ganska snabbt och hennes charm är en av filmens största behållningar. Kommer lätt se om den.
Kimchi
2012-04-15
Menlöst och trist, men inte genomrutten I guess
100tonvalspäck
2011-12-13
För det mesta riktigt bra effekter och häftiga actionscener. Har dock mycket svårt för humorn i filmen och de fåniga slow-motion partierna.