Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Rabbit Hole


Becca och Howie Corbett återvänder till sin vardag efter en stor förlust. För bara åtta månader sedan var de en lycklig förortsfamilj med allt de någonsin önskat sig...


Originaltitel Rabbit Hole
Regissör John Cameron Mitchell
Manus David Lindsay-Abaire
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Nicole Kidman, Aaron Eckhart, Dianne Wiest, Miles Teller, Tammy Blanchard, Sandra Oh, Giancarlo Esposito, Jon Tenney, Stephen Mailer, Mike Doyle, Patricia Kalember, Ali Marsh, Yetta Gottesman, Deidre Goodwin, Julie Lauren, Roberta Wallach
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1612
Filmnummer 85973

Recensioner

Skapad 2019-10-27 av Samajra
Becca (Nicole Kidman) och Howie (Aaron Eckhart) har 8 månader tidigare förlorat sin son i en trafikolycka. Båda två kämpar med sin sorg, dock på olika sätt, vilket tär på deras förhållande ...   Läs mer »

Kommentarer


RustyFilm
2016-12-06
Att få sitt barn dödat av en drullig bilist är djävulskt. (vi är några som vet) Den oerhörda smärtan föräldrarna måste försöka genomlida (alla kommer inte igenom) går inte att beskriva på en filmduk. David Lindsay Abaire som är manus-författare till det här försöker inte heller göra det. Filmen beskriver istället vilka uttryck de drabbades handlingar kan ta efter och under denna livskatastrof, och det tycker jag görs bra. Gäller både manus, regi och skådespeleri.
Stygga-Vargen
2016-11-14
Oerhört seg, tråkig och intetsägande film.
Norpan0
2016-10-15
Asså, jag måste verkligen bli bättre på att kolla Filmtipset innan jag ser en film. Såg denna för fyra år sen. Kände inte alls igen den. Tänkte nästan ge den en tvåa, men den får väl behålla trean.
vonadel
2014-08-31
Har tänkt se denna länge, och nu äntligen blev det av. Intressant och gripande ämne. Skådespelet är inte heller att klaga på. Lyckades dock inte riktigt att gripa tag i mig som jag hade hoppats. 6/10.
okidoki
2014-05-31
Gediget arbete men föga originell.
V70
2014-05-24
Eckhart är bra men Kidman suger, Wiest springer i åttor runt henne. Kidman har hamnat i samma fack som Affleck (eller vad han heter), är någon av dom med i rollistan blir man tveksam innan man har sett filmen. Ben och Nicole står för någon sorts bechameltest. Menlös sås som man snart glömmer och ångrar att man tryckt i sig.
Sweeric
2014-05-23
Bara för att jag är pappa... Annars en 3a...
saggesaliv
2014-04-15
Jag hade knappt några förväntningar på denna, och det var väl tur - för om jag hade haft det, så skulle jag blivit besviken. Nu kan jag dock ta an mig det som ett väldigt lättsamt melodramatiskt tragidrama. För jag störde mig lite grann på att en sådan otroligt lättsam ton har antagits till ett sådan allvarligt ämne - ett par, vars son har dött och de försöker klara sig igenom detta. Där förväntar man sig en lång depressivt och tung film. Istället är Rabbit Hole faktiskt väldigt sockersöt och som sagt lättsam. Nicole Kidman är väldigt bra, men eftersom hennes rollkaraktär är gjord så att den är lätt att störa sig på, så kommer jag faktiskt på mig själv med att göra det flera gånger. Jag gillade filmen för var den var - särskilt så gillade jag delen med serieboken. Mindre gillade jag delen där de diskuterade parallella universum - det kändes falskt och krystat enligt mig. Allt som allt landar betyget i alla fall på en väldigt stark 5/10, alltså godkänt. Den är riktigt när sexan och det finns en chans att jag höjer upp den, men för nu får femman hållas.
AddeColciago
2014-02-26
Gillar den alldagliga tonen i sörjearbetet.
Taandborste
2013-11-18
Fint, men lite väl lättsmält kanske.
Visa äldre kommentarer »