3.8

Rainbow Song

Två filmstudenter blir sakta men säkert kära i varandra medans de arbetar med ett skolprojekt. Filmen är den första som producerats av Shunji Iwais produktionsbolag där han försöker lyfta fram unga skribenter.

Originaltitel Niji no megami
Regissör Naoto Kumazawa
Manus Ami Sakurai
Genre Drama, 2000-tal, Romantik
Skådespelare Hayato Ichihara, Yû Aoi, Shôko Aida, Wakana Sakai, Juri Ueno, Fumiyo Kohinata, Ami Suzuki

HerrNenne
2017-05-25
Det är en rätt elak film. Det är mycket som är fint, men det är även mycket som gör ont.

2012-06-06
Över förväntan faktiskt - jag tycker nog att den är värd en 4a...
uCj
2008-08-11
Sista fyrtio var en speciell upplevelse, men också filmen i övrigt som jag uppskattade desto mera. Filmen har förvisso flera av de obligatoriska inslagen, som kan vara till nackdel, men där finns också sådant som sticker ut och gör filmen desto intressantare. Något för den som gillar drama i synnerhet.
Cumlin
2008-07-22
Sockersöt och dyster på samma gång. Det är egentligen den sista haltimmen som lyfter upp filmen till en fyra med tanke på det ojämna manuset.
hemisphere
2008-05-13
lite små jobbig början men sen tar den sig mycket och jag har aldrig lyckats motstå filmer som utspelar sig vid inspelningar.