Räkna till 100

Tomas och hans mamma lever på flykt från den misshandlande pappan. I en småstad förälskar sig Tomas i Helene och finner en vän i Jonas. Framtiden verkar ljus, men förr eller senare måste Tomas och mamman göra upp med sitt förflutna.

Originaltitel Tæl til 100
Alternativ titel Count to 100
Regissör Linda Krogsøe Holmberg
Manus Hans Petter Blad, Linda Krogsøe Holmberg, Stefan Jaworski
Genre 2000-tal, Drama
Skådespelare Frederik Paarup, Rumle Sieling, Sara Møller Olsen, Fanny Bernth, Julie Carlsen, Anders W Berthelsen, Caspar Fomsgaard

MinotaurKing
2010-04-18
nja.
småkaka
2009-12-05
synd på ett sån viktig film med ett sånt dåligt manus.
carnevil
2009-05-07
Inget att hurra för.
Pluva
2009-05-06
Jag såg också filmen på SVT igår och jag måste medge att jag inte brukar tycka om såna här filmer för de brukar vara ganska förutsägbara och saker men den var ganska bra. ( att filmen var dansk var nog bara ett litet plus)
September
2009-05-06
Inte jätteomvälvande film, men det berör och man vill se hur det slutar.
Nena2000
2009-05-06
Såg den på SVT igår och den var riktigt bra, hade LITE Vittulastuk, tystlåten pojke med våldsam far, torftig hemmiljö, spelar med kompisar, kom att tänka på Niila lite även om övrig handling var helt annorlunda. Jag gillar oftast danska filmer jättemycket
Ihsahn
2009-05-05
Handlingen var väl inte den mest överraskande, men jag tycker iscensättandet av det hela var bra. Fint, lågmält skådespeleri från de flesta inblandade.
kboman
2009-05-05
svag tvåa. uselt manus!
teddybjorntjej
2005-12-02
Jag tycket att detta var en brafilm för att vara dansk..