Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.6
av 5

Out of Sight


En före detta sportstjärna släpper en självhjälpsbok om att skapa det liv man önskar, och hans budskap går hem hos läsarna. Sex människors öden korsas när boken inspirerar dem till att ta ansvar och förändra sina liv.


Originaltitel Reach Me
Alternativ titel Collection
Regissör John Herzfeld
Manus John Herzfeld
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Sylvester Stallone, Tom Berenger, Thomas Jane, Kelsey Grammer, Danny Trejo, Lauren Cohan, Elizabeth Henstridge, Kevin Connolly, Kyra Sedgwick, Cary Elwes, Terry Crews, Ryan Kwanten, Tom Sizemore, David O'Hara, Danny Aiello, Nelly, Omari Hardwick
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 31
Filmnummer 108579

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2019-10-10
Jisses vilken skit rulle! Denna s"k" satygs skapelse är en bagatell i film historien. Att man ens köpte eländet var p,g,a av Sly på omslaget. 10kr kanske var en varnings signal ja/
Raimo_1985
2018-06-24
Börjar helt okej men blir efter fyrtio minuter extremt fånig och lökig film innehållande några rätt bra skådisar. Efter de här inledande fyrtio minuterna börjar jag tänka "skämtar ni?" Det gjorde dom tydligen inte. Jag håller även med Zok om att soundtracket var vidrigt. Ja de har väl hittat låtarna på någon amerikansk radiostation som spelar mjuk poprock.
chimandra
2016-09-19
Den här filmen var helt i min smak.Filmen har ett klart och bra budskap. Bra rollprestationer och roligt att se gamle Sylvester Stallone igen. Har inte sett han på ett tag.Han är ju också en skicklig konstnär och tavlan han målade på i filmen finns på riktigt. Gillade hur de vävde samman alla personers öden till ett skönt avslut. Som sagt gillade filmen mycket så jag rekomenderar alla den. Den fick mig på ett gott humör som bra filmer ska göra..
Bumbi78
2015-10-13
Inte fullt så bedrövlig som jag befararade. Underlig blandning av allvarligt drama med komiska inslag. Sen har vi en skara skådisar som mest passat i en ny del av the Expendables. Storyn passerar, men sätter inte några intryck direkt. Stallones roll i det här förstod jag inte alls medan Berenger faktiskt är helt okej.
Zok
2015-07-31
Nja detta var inte mycket att ha i filmväg. Soundtracket var bedrövligt var har de hittat dessa låtar, musiken var en pina i hela filmen.
need_sleep
2015-02-07
Den här var inte bra... Att försöka bygga en film på karaktärsskådespelare som Sylvester Stallone och Tom Berenger, ni förstår kanske...? Hursomhelst, filmen är "i stort sett menlös" och får en 2:a.
lucius
2015-01-09
Filmens tagline är "There's no stopping someone who will stop at nothing" Redan där blev jag avskräckt.
jonbo
2014-12-27
Helt sanslöst värdelös, en samling skitprestationer i en historia byggd på självförverkligande nonsens, som säkerligen appellerar till en del frantiska framgångsjagare.
filmfreak1
2014-12-07
John Herzfeld vill så mycket, men uträttar nada. Tyvärr