Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

[REC] 4: Apocalypse


Angela Vidal, den unga TV-reportern som gick in i byggnaden med brandmannen, lyckas till slut ta sig ut levande. Men vad soldaterna inte vet är att hon bär på smittan.


Originaltitel [REC] 4: Apocalipsis
Regissör Jaume Balagueró
Manus Jaume Balagueró, Manu Díez
Genre Action, Thriller, Äventyr, Skräck, Science Fiction, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Manuela Velasco, Héctor Colomé, María Alfonsa Rosso, Mariano Venancio, Ismael Fritschi, Críspulo Cabezas, Paco Manzanedo, Emilio Buale, Paco Obregón, Khaled Kouka, Cristian Aquino, Carlos Zabala, Javier Laorden
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 115
Filmnummer 111551

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


StureStenhög
2019-05-19
Bättre än trean, och för att vara en fjärde film så är den knappast någon katastrof: Det här är en trött skräckis, varken mer eller mindre. Båten fungerar bra som klaustrofobisk spelplats, men storyn finns det nog inte så mycket intressant att göra med. Det blir lite The Thing-vibbar, men annars är det bara mer av samma, och att slänga in en dement tant som comic relief är sällan en bra idé
lucius
2017-09-18
Klart över förväntningarna efter 3an. Closed environment skräck på ett stilfullt sätt. Lite logiska luckor, köper jag i en sån här film.
uncle_funk
2016-10-06
Man märker inte alls att hon som spelar huvudrollen nästan är tio år äldre *host
vetegrodd
2016-04-20
Herre jävlar vad dålig den var! Allt var bara antiklimax, känns som att filmen hela tiden tog de vändningar man inte ville att den skulle ta. Då det började bli intressant och allvarlig stämning bröts det av med opassande försök till humor, då det började bli mystiskt och medryckande bröts det av med förutsägbar zombie-action på ett sätt som känns som att filmen gör det för att slippa bygga vidare på det djupa, och man lämnas otillfredsställd. Huvudtvisten fattade man inte förrän det var för sent, då det inte längre var spännande att fatta den. Skådisarna är sämre och sämre i direkt förhållande mot att deras roll är viktigare och viktigare när det borde vara tvärtom dvs. den oviktiga maskinistsnubben förefaller mycket bättre än de manliga huvudrollsinnehavarna när det gäller känslospektra och dialog. Gillade verkligen rec 1, 2an har jag inte sätt, 3an var speciell men man kunde kolla på den utan problem. Jag ger inte ofta 1or, men denna får fan det. Filmer brukar ofta försöka vara så bra de kan, denna filmen slaktar sig själv(eller tittaren?) hela tiden, den hade resurser att bli så mycket bättre: effekt, ljud och bild är jättebra, vilket gör den mer frustrerande att titta och tänka på.
precious_death
2016-01-17
hoppas de tog livet av serien nu. Den har ju successivt tappat sen den första. Gillade trean mer då den kändes lite mer egen. Den här var ju bara ett hopkok av sånt vi sett förr. Å det som varit utmärkande för serien lyckas man inte utnyttja nämnvärt.
Bumbi78
2015-11-15
Den spanska slaktfesten går ett varv till och det funkar den här gången med. Ingen handkamera denna gång tack o lov och ett manus som säkert kunde slipats till en aning, men tempot är högt och våld och äckel är det i mängder. Det börjar nästan osa lite Resident Evil över Rec-serien, inte helt okej kanske, men så länge som underhållningsvärdet är högt är det okej för mig.

2015-09-28
Jag har visserligen inte gillat någon av dessa filmer. Denna var om möjligt ännu sämre. Dumt manus och en film utan finess. 2/10
haajen
2015-05-16
Gillat hela REC serien och denna är helt ok den också. Inte originell men underhållande och knyter ihop säcken på ett hyfsat tillfredsställande sätt.
Chopstixx
2015-05-01
Bra att Angela var med igen. Annars hade den varit skit.
Kreepy
2015-04-15
Detta kommer bli en lika urvattnad franchise (filmserie) som Saw.
Visa äldre kommentarer »