1.9

Recoil

En polis blir vigilante för att utkräva hämnd på hans familjs mördare - och sen på alla andra brottslingar som sluppit undan.

Originaltitel Recoil
Regissör Terry Miles
Manus John Sullivan (III)
Genre Action, 2010-tal
Skådespelare Danny Trejo, Serinda Swan, Steve Austin, Lochlyn Munro, Noel Gugliemi, Adam Greydon Reid, Camille Solari, Tygh Runyan, Keith Jardine, Tom McBeath, Patrick Gilmore, Rebecca Reichert, Connor Stanhope

fuctUp
2013-11-08
Lite pang pang var det iaf
cruze
2013-06-20
Nej men snälla... töntarnas töntfilm om töntar för töntar. Sämsta på mycket länge.
Murvel48
2013-05-12
En riktigt dum film - men jag hade inte tråkigt.
Zok
2013-03-16
Nej, detta var var så dåligt på för många ställen för att underhålla mig.
2012-10-29
Jag gillar oftast hjärndöd action, men den här var död på alla plan. Lövtunn story och två tuffingar som knappt går på styrfart. Omslaget lovade betydligt mer än vad den här grå rullen levererade.
Hanness
2012-09-09
Usel, men det gick att se.
Eddydasilva
2012-09-04
Tycker den klart förtjänar mer en en 2a Gillar Trejo faktiskt Kaxxig latino speciellt när man träffat han på riktigt och ser han i filmerna. Sevärd film och helt okej faktiskt. Diggar Austin med faktiskt.
Adoniram
2012-07-19
Danny Trejo är ett varumärke i sig, är han med i en film så vet man vad man kan förvänta sig, på gott och ont. Gillar man det så har man säkert en trevlig stund med den här filmen där manusförfattaren har stenkoll på varenda kliché som finns i branschen hämnarfilmer. Pinsamma skådespelarinsatser.
dudson
2012-04-16
Riktig film pärla när det kommer till iskall hämnd! Stone Cold är helt klockren att straffa skurksen.Fasen nästan lika bra som Bronson var en gång i tiden.given 4a..
Tepesco
2012-04-15
Hjärndöd action med hjärndöda uppumpade skådisar. Tar man det för vad det är så är det 94 minuter ren underhållning, och du behöver inte ens aktivera hjärnan.