Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Red Dog: True Blue


Efter att Micks pappa går bort skickar hans sörjande mamma iväg honom till hans farfar som bor på en farm ute på landsbygden. Mick förbereder sig på en tråkig vistelse med hårt arbete men istället får han uppleva sitt livs äventyr och får en bästa vän i en sällsynt hund som han räddar från att drunkna när området drabbas av en översvämning. När Mick hittar hunden är den täckt i blå lera och får därför det passande namnet Blue. Mick och Blue blir bästa vänner och oskiljaktiga. Men när Mick ska skickas iväg till en internatskola bestämmer han sig för att rymma tillsammans med sin bästa vän för att de inte ska behöva skiljas åt.


Originaltitel Red Dog: True Blue
Alternativ titel Red Dog 2
Regissör Kriv Stenders
Manus Daniel Taplitz
Genre 2010-tal, Komedi, Drama, Familjefilm, Romantik
Skådespelare Levi Miller, Jason Isaacs, Thomas Cocquerel, Bryan Brown, Hanna Mangan Lawrence, John Jarratt, Justine Clarke, Steve Le Marquand, Winta McGrath, Zen McGrath, Kee Chan, Calen Tassone
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7
Filmnummer 126483

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Johan685
2018-11-30
Hela charmen från första filmen är som bortblåst. Där var det svårt att inte fälla någon tår. Inte alls samma här. Borde blivit bättre när det trots allt är samma regissör och manusförfattare till den här filmen. Besvikelse.
Señor
2017-06-18
Oj, det var långa 88 minuter. Bra musik och några snygga shots, men inte mycket mer.