1.7

Red Faction: Origins

Jake Mason, son till forne hjälten Alec Mason, ger sig ut i Mars vildmarker för att hitta sin syster som blev kidnappad i tidig ålder. Till sin hjälp får han Tess, en tekniker från jorden, samt två Marauders, svorna fiender till Red Faction som Jake tillhör.

Originaltitel Red Faction: Origins
Regissör Michael Nankin
Manus Andrew Kreisberg
Genre Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Robert Patrick, Tamzin Merchant, Brian J Smith, Kate Vernon, Devon Graye, Gareth David-Lloyd, Danielle Nicolet, Roger Ashton-Griffiths, Sarah Brown (II), Gordon Kennedy, Ariyon Bakare, Ana Mulvoy Ten

syltkatt
2015-09-24
trodde det var uwe boll...
Kurosawafan
2013-04-20
skit! fan jag kan alltid spotta en TV-film så djävla B fuck off
Djason
2013-04-05
Har inte spelat spelet och blev ju inte direkt sugen efter denna film. Allt jag kan säga att i en science fictionfilm så är ju effekterna ganska viktiga, det har dom nog glömt här.
Robkiller
2011-10-09
filmtomtarna från SyFy har varit framme igen.. den här gången med en film baserad på ett spel.... och det blev som förväntat jäkligt uselt (konstigt nog gör de bra tv-serier dock)... alt från regi till effekter, handling, ljud och skådespelare är värdelösa. Går väl egentligen inte att säga att de gjorde någonting rätt. Om du inte verkligen älskar spelen, så glöm detta.
jonbo
2011-09-08
Ett konstant brus i bakgrunden får mig att vilja straffa ljudkillen. Sen inser man ju snabbt att även resten av filmteamet är skyldiga.
Afflicter
2011-09-03
Vilket slöseri med tid. Skall det här föreställa någon slags bakgrundsfilm till en serie eller?
PeterTheW
2011-07-09
Åhmen nej. En seriös filmatisering hade KANSKE kunnat bli nåt, men en syfy-channel-version? Synd att Robert Patrick, som faktiskt är rätt bra, så ofta får roller i sånt här trams.

2011-06-12
Knapp tvåa.