Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Redbelt


En ödesdiger händelse leder till ett jobb inom filmindustrin för martial arts-instruktören Mike Terry. Fastän han vägrar att delta i fighter för pengar, gör omständigheter att han tvingas överväga att delta i en sådan tävling.


Originaltitel Redbelt
Regissör David Mamet
Manus David Mamet
Genre 2000-tal, Action, Drama
Skådespelare Chiwetel Ejiofor, Alice Braga, Emily Mortimer, Tim Allen, Joe Mantegna, Rodrigo Santoro, Max Martini, Ricky Jay, Rebecca Pidgeon, Randy Couture
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 420
Filmnummer 61491

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Zebulonm
2017-01-30
Chiwetel spelar riktigt brs. Men resten gör att det inte blir mer än en tvåa
JeremyClarkson
2015-07-04
På tiden att det kom en film om BJJ. Tyvärr så är Redbelt en rätt så töntig rulle. Jag får helt enkelt fortsätta vänta på att någon ska göra en biografisk film om Helio Gracie.
Harford
2015-05-18
Töntigt och illa gjord, trots David Mamet och alla bra skådisar. Väldigt dåligt manus. Karate Kid är fortfarande bättre på alla plan.
Engravadlax
2014-03-21
Chiwetel Ejiofor är så jävla cool, och han bär upp filmen trots en och annan Ricky Jay. Har bara sett Homicide innan av Mamets filmer, och kvalitetsmässigt är skillnaden är enorm. Redbelt har skavanker, men inget som stör för mycket (annat än kanske Ricky Jay), och det blir fantastiskt bra framåt slutet. Förstår inte alls den allmänna besvikelsen, eller på vilket sätt det skulle vara löjligt.
Mikrooben
2011-10-22
Annorlunda kampsportsfilm. om man nu kan kalla det det när man för ovanlighetens skull försöker arbeta med icke-slagsmålsdelen. Inte perfekt men jag gillar försöket
BeatTakeshi
2010-12-17
Aningen banbrytande, sällan man hittar en martial art film som även är en bra drama-film (förutom en del löjeväckande exempel). Ett måste för kampsportsutövare, traditionell kampsport såsom reality based. En frisk fläkt.
floyd2
2010-11-15
Inte ens Inoue kunde höja betyget.
Belmont84
2010-01-31
Sjukt märklig. Tempot, dialogen, manuset...Helt obegriplig.
Hypostas
2009-12-28
Börjar strålande, men det orealistiska slutet gör att betyget aldrig kan bli högre än en trea. Dock en klart sevärd film, som var bättre än jag förväntade mig.
Kurosawafan
2009-12-28
RANDY !
Visa äldre kommentarer »