Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Remember Me


Tyler är en ung man med ett ansträngt förhållande till sin far efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally. Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne.


Originaltitel Remember Me
Regissör Allen Coulter
Manus Will Fetters
Genre Drama, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Robert Pattinson, Emilie de Ravin, Tate Ellington, Chris Cooper, Pierce Brosnan, Lena Olin, Ruby Jerins, Kate Burton, Gregory Jbara, Meghan Markle, Kelli Barrett, Emily Wickersham, Peyton List (II)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3723
Filmnummer 78245

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av frienatic
Robert Pattinson putar vidare i Remember Me som nog mest kommer att bli ihågkommen för sin överambition och oförmåga att balansera de multipla teman som den vill röra vid och beröra med.[*] Om...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2021-10-14
Stökig ung man möter flicka och livet förändras alltid till det bättre även om det är sorligt. Hm, enligt mig ett rätt vanligt drama, så nja...
setterwall
2019-10-30
Håller samma höga kvalité även tio år senare. Slutet är fantastiskt eftersom det kommer så abrupt. Inte det en förväntar sig eller tror på då historien fortfarande är i sin "mitt". Briljanta små ledtrådar till slutet droppas flera ggr i filmen för den uppmärksamme. Briljant manus, bra skådespel, fina scener. Det som saknas är fördjupningen kring den kvinnliga huvudrollens bakgrund och hur det påverkar henne. Särskilt märkligt blir det att så lite fokus legat på det eftersom den allra sista bilden visar hur hon övervunnit sina inre demoner kring sin bakgrund.
Barneyk
2016-09-19
Patriarkala hederskulturhelvete gör mig illamående större delen av filmen. Okej att han ljög för henne. Men att ens komma på tanken att genomföra en sån sak är så jävla äckligt att jag vill be hela filmjäveln dra åt helvete. Har många fina stunder annars. Synd att det är så jävla vidrig.
purskatuja
2016-05-26
Att den här filmen får så många femmor ju häpnadsväckande. Absolut en välgjord film, men det här förutsägbara frosseriet i familjedepression och kärlek som påverkas av den är uttröttande tycker jag. Särskilt med Pattinson i huvudrollen med sin bleka framtoning. Det lata slutet ska vi inte ens prata om. Inte en film för mig!
Almgren
2016-01-02
Extremt välgjord film som sitter kvar länge.
GinNTonic
2015-12-27
Mycket fint och rörande drama med mänskliga karaktärer man relaterar till och bryr sig om. Riktigt snyggt foto och helt fantastisk musik bidrar till att filmen får tårarna att flöda. En förbisedd pärla som måste ses!
robojto
2015-05-02
Nej nej nej nej. Och vad är det för fel på er som hyllar detta slutet? Kom med ett exempel på ett latare manusförfattare eller ett taffligare slut så ska jag äta en huggorm.
Simon_19
2015-04-15
Efter andra tittningen så höjer jag till en femma. Så jävla bra den är.
karlstadtös
2015-02-27
Jättefin film!
Benisakura
2014-12-21
Riktig dynga med dåligt skådespeleri och ett förutsägbart slut.
Visa äldre kommentarer »