2.3
2.3
Reno 911!: Miami

En grupp poliser kallas in för att rädda dagen efter att en terroristattack stört ett poliskonvent. Baserad på serien "Reno 911!".
Originaltitel | Reno 911!: Miami |
Alternativ titel | Reno 911!: Miami: The Movie |
Regissör | Robert Ben Garant |
Manus | Robert Ben Garant, Thomas Lennon, Kerri Kenney |
Genre | Komedi, Kriminalare, 2000-tal |
Skådespelare | Carlos Alazraqui, Mary Birdsong, Robert Ben Garant, Kerri Kenney, Thomas Lennon, Wendi McLendon-Covey, Niecy Nash, Cedric Yarbrough, Patton Oswalt, Paul Rudd, Marisa Petroro, Ian Roberts (II), Nick Swardson, David Koechner, Dwayne Johnson, Danny DeVito, Lennie Loftin, Brandon Molale, Toby Huss, David Wain, Steve Little, Ken Marino, Mindy Sterling |
Comedy Centrals Reno 911! har av någon anledning helt gått mig förbi. Därför visste jag inte riktigt vad jag hade att vänta mig av långfilmen. Att det är samma manusförfattare som till ... Läs mer »

Jag har sett en hel del avsnitten av Reno 911! Jag gillar tv-serien men filmen var ännu bättre och det var länge sedan jag skrattade så här mycket av en film. Detta är absolut de skönaste poliserna som finns.
Faktiskt inte så usel som befarat. Visst är handlingen bara en ursäkt för all situationskomik, och en del är under bältet, men här finns också ett kul avslappnat och medvetet förhållningssätt som ger humorn lite substans i det man vill få fram/parodiera. Skådisarna funkar också. En överraskande svag betygstrea får det bli.
Dwayne Johnson! <3
Inte rolig och ganska påfrestande. Filmad som The Office.
Jag gillar serien som har sina stunder och filmen levde då helt klart upp till förväntningarna. Om man förväntar sig en dum-rolig parodi på Cops i långfilmsformat med en löst sammanhängande story så blir man nog inte besviken.
Jag uppskattar serien, så jag uppskattar detta också.
Har inte sett serien men denna hade några sjukt roliga scener.
Klockrent! fy fan va bra, ärligt grabbar som ger denna betyg 1/5 men skaffa humor
Det här den absolut sämsta film jag tvingat mig igenom. Den var tillochmed för tråkig för att somna till. Urkass.