2.2

In Their Skin

Efter deras unga dotters tragiska död, beslutar sig familjen Hughes för att fly till deras fritidshus ute i skogen. Men deras försök att få lite kvalitetstid tillsammans avbryts våldsamt när en angränsande familj med en dold agenda dyker upp på middag.

Originaltitel In Their Skin
Regissör Jeremy Power Regimbal
Manus Joshua Close
Genre Skräck, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Selma Blair, Joshua Close, James D'Arcy, Rachel Miner, Quinn Lord, Alex Ferris

sparriskrigarn
2017-05-13
Fruktansvärt obehaglig och ångestframkallande. Många negativa röster här, men jag tycker den var riktigt bra! Bra skådespeleri.
Noethe
2014-08-25
Blev inte jänkarnas klåfingrighet stillad efter Funny Games US? Det var ändå en acceptabel remake där man följde originalet till punkt och pricka och dessutom med utmärkta skådisar. Men nej, det räckte tydligen inte. Det här är ju bara ett pinsamt försök att variera ursprunget en smula genom att byta ut bratsen mot en familj. Visserligen har denna en agenda som depsykopatiska grabbarna saknade, men det hjälper föga. Det ska dock sägas att det börjar lovande, familjens initiala beteende är obehagligt, men resten är bara konventionell amerikansk thriller som ska envisas med ett banalt slut som är en skymf mot FG.
2013-09-08
Lagom är väl rätt ord här. lagom psykiskt påfrestande och ett händelseförlopp hämtat ur bättre och mer skrämmande titlar i genren. Jag gillade ändå den dystra atmofären och hade det getts en bättre bakgrund till varför de blev som de blev hade kanske betyget hoppat upp ett snäpp. Svag trea.
Tepesco
2013-08-12
Fina skådespelarprestationer i en extremt lame variant av den utmärkta Funny Games.
SalotSar
2013-07-13
Håller första halvan, där underhållning glider över i lätt obehag. Men med ett fegt och traditionellt avslut.
Gumsamumsa
2013-06-23
Meh Bläh så gjort. Inte ens en bra version av Bläh.
Jannebanan
2013-06-18
Det finns saker i den här jag gillar, men det finns ännu flera som jag ogillar.....stark 2:a!
theFeber
2013-06-17
Tanken är inte helt fel för en läskig rysare. Familj som bor ute i ingenstans träffar sina nya trevliga grannar. Grannar som är väldigt påfrestande och som väldigt lätt blir stötta och väldigt otrevliga. Uppbyggnaden går ganska långsamt och händelseförloppet är tråkigt. Man känner ganska snabbt att det där är personer som man inte gärna bjuder in i ens hem och man väntar tålmodigt på det förutsägbara fortsättningen. Dramat är heller inte speciellt välregisserat och tillslut blir denna skräckthriller mest ett ointressant sömnpiller. Litet plus för stundtals goda skådespelarinsatser.
Intro
2013-06-09
meh

2013-06-09
Snarlik Hanekes Funny Games-filmer. Största skillnaden är ett betydligt sämre slut. Ganska spännande, men sett till helheten tämligen poänglös. 5 av 10.