Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Resan till Fjäderkungens rike


Kaninen Johan åker på en resa till en magisk värld. Här möter han Fjäderkungen, den galna arkitekten Bill, tuffa skeppare och alla fjäderprinsarna. Men Fjäderkungens rike är inget för små kaniner som Johan och han kommer att behöva all hjälp han kan få av sina nya vänner, för att komma tillbaka till sin pappa och den värld han kommer ifrån.


Originaltitel Resan till Fjäderkungens rike
Alternativ titel Beyond Beyond
Regissör Esben Toft Jacobsen
Manus Esben Toft Jacobsen, Jannik Tai Mosholt
Genre Äventyr, Animerad, Familjefilm, 2010-tal
Skådespelare Edvin Ryding (röst), Tuva Novotny (röst), Lennart Jähkel (röst), Leif Andrée (röst), Sissela Kyle (röst), Gustaf Hammarsten (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 90
Filmnummer 109716

Recensioner

Skapad 2019-10-25 av meramynta
Resan till Fjädrekungens rike är en tecknad film för de små som ställer stora frågor. Lilla kaninen Johans mamma (Tuva Novotny) är sjuk och en dag försvinner hon. Fjäderkungen har hämtat h...   Läs mer »

Kommentarer

Ramza
2018-11-09
Stämningsfullt med ful som stryk.
Portugallien
2015-08-08
2+
Anaythea
2015-01-12
Jag fattar inte. Som vuxen lämnar filmen fler frågor än svar. Jag förstår det grundläggande budskapet men paraleller saknas för Bill och Mora. Samtidigt verkar det som de vuxna sitter inne på mycket information som de inte delar med sig om till Johan. Superirriterande. Med fler svar och en mer sammanhängande story eller kanske en förklaring skulle höja filmen för mig iallafall.
piotr
2015-01-11
OBS FÖRÄLDRAR. Denna filmen verkar sikta pâ att lära barn hur man hanterar att en förälder dött. Kan vara bra att veta. Blir dock inte särskilt djup eller sorlig.
Noseman2005
2014-12-14
Svag fyra. Den har ett stort allvar och visst griper den tag. Men det är något jag saknar - tror jag. Det var ett tag sedan jag såg den, se...
TheHorrorfan
2014-10-28
Ganska dyster och halvkass animering. Man får det man förväntar sig.
mgrankvist
2014-10-10
Väldigt inspirerad av Ghibli. Jag tycker att den kvasireligiösa Mora är rätt cool. Lite som en vääääldigt barnvänlig Cthulu, typ ;)
zallaxx
2014-08-22
Det är kul att det görs filmer som inte är disney copy paste.
mumiemonstret
2014-04-13
Vilken dyster film! Kontrasten var stor när vi visade denna efter trailrar för "Rio 2" och "Herr Peabody", som hade ett betydligt glättigare tilltal. Visst är det skönt att inte alla barnfilmer är bjärta och skräniga, men det här var så deprimerande och skrämmande att det är frågan om det ens är underhållning. Jag tycker inte heller om det kvasireligiösa budskapet. Däremot är det en vackert animerad film (sånär som på den flimriga pälsen hos vissa figurer).