Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Resident Evil: Afterlife


Alice forsätter sitt sökande efter överlevande för att leda dem i säkerhet. Hennes kamp mot Umbrella når nya höjder, men Alice får oväntad hjälp av en gammal vän. En ny ledtråd som pekar mot en säker plats leder dem till Los Angeles, men när de kommer dit är staden full av odöda och Alice och hennes följe inser att de är på väg att gå rakt in i en fälla.


Originaltitel Resident Evil: Afterlife
Alternativ titel Resident Evil 4
Regissör Paul W S Anderson
Manus Paul W S Anderson
Genre Action, Thriller, Äventyr, Skräck, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Milla Jovovich, Wentworth Miller, Ali Larter, Boris Kodjoe, Shawn Roberts, Kim Coates, Spencer Locke, Sergio Peris-Mencheta, Sienna Guillory, Kacey Clarke, Norman Yeung, Fulvio Cecere
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3280
Filmnummer 81211

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gordyal
2018-07-22
Tjosan! Det vilar något Albert Pyun-aktigt över detta. Det är fullt ös, massor med coolerier och en gigantisk säck med jättedumt. Dessutom den fräckaste monsterzombiegubben som skådats sedan Silent Hill. Bra är det fan inte, men filmen är klart roligare än alla som sågar den. (7+/15)
Hanness
2018-06-29
Tycker de bara blir sämre och sämre
karlmats
2017-07-08
Nu var det länge sen jag såg de tre första filmerna i den här serien men jag vågar nog ändå påstå att det här var den klart sämsta delen hittills, så mycket kan väl inte min smak ha förändrats över åren? Ingenting i den här filmen makes sense, från första början får man ta saker med en nypa salt men ju närmare slutet de kommer desto mer lyckas de skita mer och mer i logik, intern logik och allt däremellan. Karaktärerna är 2D men målet med filmen var uppenbarligen 3D. Vet inte vad man ska peka ut som positivt, Ali Larter kanske? I slutändan är jag lite för mycket fanboy på det här postapokalyptiska för att sätta bottenbetyget, men det har absolut inget med Paul WS Andersons insats att göra, han förtjänar inte den här svaga 2an som den ändå kommer undan med. Milla börjar bli lite sliten också, med ett bättre manus och regissör hade hon kanske kommit undan bättre så visst hopp finns ändå inför uppföljaren. Eller just fan, Anderson verkar ha satt sina långa jävla fingrar på den också.
GinNTonic
2017-05-10
Omsedd. Extrem gäspaction, somnade till den flera kvällar i rad. Sänkning från tvåa.
Dutch
2015-06-25
Wesker är ju för go!
Halofreak92swe
2014-10-04
Tyckte den var grym när jag såg den på bio. Nu när jag skaffat ny ultraskarp tv så ser man alla misstag och den här filmen har väldigt många fula cgi-misstag, smink-misstag osv. De andra filmerna är alla väldigt välgjorda även i högre framerate men just denna verkar ha haft en mindra budget.
Noseman2005
2014-07-18
Periodvis når den upp till en svag trea, men helhetsintrycket är ändå en gedigen tvåa.
Galivan
2014-06-10
"Extinction" var ett bottennapp, den här liknar mer 2:an, fast mer dataeffekter i dramatiska moment. Visuellt upp och ner, dåligt när det ska föreställa utomhus men är inspelat i studio med artificiellt ljus. Handlingen har ett riktigt bra scenario i äventyrlig survival horror-anda. Många intressanta actionscener, förutom vissa Matrix-influerade moment, som känns tråkigt och passé. Slow motion används på ett bra sätt men för ofta ,i ren stilstudie. Jovovich var inte lyckad i Exctinction men känns helt okej här, fast många repliker sägs onaturligt svagt. "Claire" var en mycket cool karaktär, ett plus. "Luther" - oseriös och dålig. Kul att Chris Redfields röst är väldigt lik den i introt till första spelet. På ett ställe ropar de också efter en helikopter på liknande sätt som i introt, hest och utan kraft. Sammantaget positiv upplevelse , bästa filmen i serien.
hakuna
2013-11-06
Önskar filmen var lika bra som spelet men tyvärr. Gillar starkt att karaktärerna är exakt som i spelet dock. och att det nånstans finns ett litet underhållningsvärde. stark 2a.
LTT86
2013-08-21
Det här är helt klart den värsta, tråkigaste, ologiska, dåligaste, dummaste och hemskaste av alla Resident Evil filmerna. Hatar den!!
Visa äldre kommentarer »