Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Resident Evil: Extinction


Överlevande från katastrofen i Raccoon City ger sig ut på en resa genom Nevada öknen för att förhoppningsvis ta sig till Alaska. Alice ansluter sig till sällskapet och deras kamp mot det onda Umbrella Corp.


Originaltitel Resident Evil: Extinction
Alternativ titel Resident Evil 3, Resident Evil: Afterlife
Regissör Russell Mulcahy
Manus Paul W S Anderson
Genre Action, Thriller, Skräck, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Milla Jovovich, Oded Fehr, Ali Larter, Iain Glen, Mike Epps, Spencer Locke, Ashanti, Gary Hudson, Matthew Marsden, Christopher Egan, Jason O'Mara, Linden Ashby, Joe Hursley, Madeline Carroll
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5585
Filmnummer 52931

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av Andy_B
Jag går direkt på sak. I kölvattnet av Black Sheep, Planet Terror och 28 Weeks Later ter sig denna film väldigt ointressant. Black Sheep hade lättsinnigheten, som förvisso kan märkas här ocks...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2021-04-16
Så jäkla sämst, fy!!!
Hanness
2018-06-29
Sämre än de övriga
vonadel
2015-02-04
Var först inne på att ge en svag trea till denna också, men nah, no more Mr. Nice Guy. :) Den är ju inte helt kass, helt ok genomförd, men alltså, den ger ju inte så mycket. Känns också som CGI-tekniken har utvecklats en del sedan denna gjordes. 4/10

2014-11-02
Sedd på brittisk Blu-Rayutgåva. I överlag bra bildkvalité men har en del säregna fel. Det främsta är en del vikning i landskapsscenerna som blir särskilt synlig om man har en felinställd monitor/projektor och även med min färska kalibrering (gjord bara tio minuter innan visningen) syns det ändå. Texturerna och färgerna är oftast tajta, men det händer vid vissa tillfällen att mindre detaljer, t.ex. någons ansikte på lite avstånd, blir mjukt och upplevs som undermåligt. Trots det en /bra återgivning, även om det knappast är utan problem. Betyg: 3 av 4 (i bildkvalité).
LacombeLucien
2014-05-18
Skräp.
LTT86
2013-08-21
Har ingenting med Resident Evil att göra och är så himla tråkig.
RichardEk
2013-07-17
Gedigen splatteraction regisserad med viss bravur. Fattas inte annat, med Russell Mulcahy i regissörsstolen. Hans reklamfilmsinspirerade estetiska stil fungerar bra i en zombiefilm. Effektsökeri och teatrala poser i överflöd fungerar överraskande väl. Möjligen kan jag tycka att slutet är lite väl överdrivet. Dr Isaacs dramatiska förvandling skär sig mot det faktum att filmmakarna hållit igen på Alices övermänskliga krafter - hon är inte riktigt den supermänniska hon var i den andra filmen. Trots allt bra action, i synnerhet den långa stridsscenen i ett sandövertäckt Las Vegas är en kraftfull och adrenalinfylld actionsekvens.
Annisen
2013-02-28
Min favorit av Resident Evil-filmerna. Milla är superhjälte med strumpeband som spöar skiten ur allt och alla i en postapokalyptisk öken. What's not to like?
mjölk
2012-12-16
3/10
StureStenhög
2012-11-07
Bättre än andra filmen, men lite sämre än första. Jag gillar definitivt att man har tagit filmserien åt det mer postapokalyptiska hållet i den här filmen, och man har lyckats ganska bra med både stämningen och det visuella. Det ligger ändå nånting mäktigt i att se bilkonvojer som drar fram genom öknen. Problemet är dock detsamma som tidigare, hela den här filmserien känns alldeles för profillös. Story, karaktärer och den värld man försöker bygga upp lämnar helt enkelt mycket att önska. Det är okej underhållning för stunden, men man bryr sig inte om nåt och allt är snart glömt. Hyfsat stark tvåa
Visa äldre kommentarer »