Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Residue


I efterdyningarna av en katastrofal explosion sätts delar av en stad i karantän, och invånarna evakueras. Den prisbelönta fotogarafen Jennifer Preston upptäcker mystiska artifakter i sina fotografier tagna i utkanten av den avspärrade zonen. Obevekligt dras hon in i en jakt efter sanningen, samtidigt som regerigen gör sitt yttersta för att dölja vad som pågår.


Originaltitel Residue
Regissör Alex Garcia Lopez
Manus John Harrison
Genre 2010-tal, Skräck, Mysterium
Skådespelare Natalia Tena, Iwan Rheon, Jamie Draven, Danny Webb, Franz Drameh, Adrian Schiller, Eleanor Matsuura, Brian Ferguson, Emilia Jones, Tom Goodman-Hill, Aiste Gramantaite, Russ Bain, Sam Benjamin, Erin Shanagher, Neil Newbon, Richard Crehan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 17

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

lucius
2018-09-30
Undvik den här mini-serien. Hade kanske funkat bättre som film där man kunnat skala bort mycket av karaktärenas störighet och ologiska beteenden
Robkiller
2018-01-21
Risig handling, kass regi och usla skådespelare... inte mycket att hämta här.
nilsy00
2016-02-09
Gillar Iwan men kanske inte bästa filmen någonsin.
TheHorrorfan
2016-02-09
Andarna var bra gjorda. Skådespelarna var det inga direkta fel på heller, men det är även det enda positiva som jag kan komma på med den här filmen. Den är aldrig spännande och hur filmen är upplagd är mest bara konstig. Svag 2a.
Mysharry
2015-09-30
Snyggt foto, läcker, drivande musik, och lagomt mystisk, futuristisk stämning. Mer gjord för att vara snygg än för att engagera, men tillräckligt spännande för att sträcktittas på.