Rex och hans vänner

Louie och Cecilias högsta önskan är att få vänner. En dag kommer fyra ovanliga besökare till New York, och de tar med Louie och Cecilia på deras livs äventyr.

Originaltitel We're Back! A Dinosaur's Story
Regissör Phil Nibbelink, Simon Wells, Dick Zondag, Ralph Zondag
Manus John Patrick Shanley
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, Fantasy, 90-tal
Skådespelare John Goodman (röst), Blaze Berdahl (röst), Rhea Perlman (röst), Jay Leno (röst), René Le Vant (röst), Felicity Kendal (röst), Charles Fleischer (röst), Walter Cronkite (röst), Julia Child (röst), Kenneth Mars (röst), Yeardley Smith (röst), Martin Short (röst), Joey Shea (röst)
Filmnummer 1941

2021-04-27
Jag mins den som rolig och bra, men jag kan ha fel idag...
Kladdigt
2014-02-07
Så mycket nostalgi!
precineadd
2012-12-14
Bortsett från Power Rangers är det här det främsta exemplet på saker jag inte kan betrakta som nostalgi utan snarare med skam, skam över att man var en sådan liten idiot att man åt upp, ja, detta skit. Man åt bajs. Det är inget att gulla om. Det är ett latent trauma.
missbaath
2012-05-23
Älskade denna som liten! Synd den inte går att få tag på :(
AnnieR
2011-12-27
Jag tror vi hade typ 5VHSer när jag var liten.. det här var en av dom, gud vad jag gillade den :)
Strömming
2010-03-11
Viisa saker ångrar man ibland att man ens tittade på, om och om igen! Idag kan jag nästan inte ens se en hel scen ifrån den här filmen. Och storyn är ju både skruvad, från början till slut. För inte tala om den svenska dubbningen och översättningen på titeln; "Rex och hans vänner", varför heter den så när orginalet är "We're back, A dinosaur story". Ledsen Speilberg, men det här skulle få en Razzie av mig i dagsläget!
Blink182
2009-11-05
fet tecknad film. varför görs inte sånt här längre?
YouAreNrIchi
2009-09-13
Har inte sett den, men Nostalgia Critics recension var klockren!
federico033
2009-08-14
så vi har en karaktär som kan uppfylla folks önskningar, och den största önskningen bland barn är att se dinosaurier? inte att mamma och pappa ska tycka om varann, inte fred på jorden eller slut på världshungern, inte ens några själviska tankar på att pappa ska sluta supa och misshandla mamma men urtidsdjur däremot... och en geni som kan uppfinna en tidsmaskin och hjärnflingor kan inte komma på nåt bättre för mänskligheten än att släppa lös en massa odjur i manhattan. och den mänskliga huvudpersonen flyr hemifrån för att hans mamma pussar han offentligt, hm varför känns det som om denna filmen gjordes av nån Stureplans paris hilton wannabe brat. Får dålig eftersmak av denna filmen
senilix
2009-02-20
Tänker INTE se om, jag betygsätter med minnet jag har från jag var liten.