2.3
2.3
Ride Along
Säkerhetsvakten och aspirerande polisen Ben går med sin polis-svåger James på en tjugofyratimmars patrull genom Atlanta. Syftet är att visa sig värdig att gifta sig med James syster Angela.

Originaltitel | Ride Along |
Regissör | Tim Story |
Manus | Greg Coolidge, Jason Mantzoukas, Phil Hay, Matt Manfredi |
Genre | Komedi, Action, 2010-tal |
Skådespelare | Ice Cube, Kevin Hart, Tika Sumpter, Bruce McGill, John Leguizamo, Bryan Callen, Laurence Fishburne, Dragos Bucur, Gary Owen, Jacob Latimore, Jay Pharoah, Benjamin Flores Jr, David Banner, Jasmine Burke, Eric Goins, Lucius Baston, Drew Goin |
Inte mycket som funkar.
Hjärndöd dussinrulle som emellanåt är skitkul. (7/15)
Kevin Hart är extremt irriterande och dryg, men likt Eddie Murphy när han var som bäst, så är han också rolig. Det är behållningen i den här standard "polis-jagar-mystisk-skurk"-filmen gjord ungefär 1000 gånger tidigare. Ett tidsfördriv men inget mer.
Smårolig, lär aldrig se om den självmant, den fungerade dock trots sina uppenbara brister.
Ganska typisk actionkomedi egentligen. Gillar Cube och Harts samspel och filmen har bra tempo. Storyn har man sett 300 ggr dock, vilket gör att det aldrig blir spännande. 3:a(6/10)
Skitrolig, andra filmen jag ser med Isbiten. Tredje eller fjärde med Kevin Hart. Jag är redo för fler! :)
Småskojig dussinkomedi, varken mer eller mindre.
Lite påfrestande ibland, men duger som tidsfördriv när man inte vill anstränga sig. Kul dialog emellanåt. Stark tvåa.
Kanske inte en tokiga film men Kevin Hart är sjukt rolig!
Väldigt rolig och underhållande film!