Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Righteous Kill


New York skakas av en seriemördares framfart - en galning som till synes slumpmässigt väljer sina offer och efterlämnar märkliga poem på varje brottsplats. Stans mest erfarna brottsutredare sätts på fallet. Snart börjar de misstänka att gärningsmannen kan vara en ur deras egen yrkeskår. Men New York har tusentals poliser och mördaren planerar redan sitt nästa drag...


Originaltitel Righteous Kill
Regissör Jon Avnet
Manus Russell Gewirtz
Genre Drama, Kriminalare, 2000-tal
Skådespelare Al Pacino, Robert De Niro, Brian Dennehy, John Leguizamo, Barry Primus, Alan Rosenberg, Carla Gugino, Donnie Wahlberg, Oleg Taktarov, Melissa Leo, Frank John Hughes, 50 Cent, Sterling K Brown, Trilby Glover, Saidah Arrika Ekulona, Alan Blumenfeld
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3036
Filmnummer 60842

Recensioner

Skapad 2019-12-16 av Gardneer
Vem vill inte se Pacino och De Niro i samma film igen? Filmen Heat lämnade efter sig ett stort eko av dessa två megastjärnor, även om de bara var i samma scen ett par minuter, och det vara bara p...   Läs mer »

Skapad 2019-12-12 av Rollywood
Righteous Kill är en amerikansk kriminalthriller med två av Hollywoods bästa skådespelare. Oscarvinnarna Robert De Niro och Al Pacino tar på sig huvudrollerna som stans hårdaste och mest erfarna...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2021-07-09
Så jävla dålig...
Stygga-Vargen
2016-10-29
Hur sjutton kunde två av tidernas bästa skådespelare hamna i en så här totalt värdelös rulle? Det finns absolut ingenting gott att säga om det här spektaklet! Ångrar att jag såg eländet!
Krille80
2014-12-22
Vi minns alla scenen i "Heat" där De Niro och Pacino möttes på första gången tillsammans på film. Det var ett minnesvärt möte. Att då här få möjlighet att se dem agera tillsammans fullt ut skapade ju minst sagt stor förväntan. Jag blir heller inte besviken över deras agerande här och de lyfter filmen men inte heller jublandes glad. De är båda fortfarande fantastiska skådisar men de är lite slitna. Det tragiska är väl mesta att materialet de har att arbeta inte är mer än medelmåttigt.
LacombeLucien
2014-05-10
Riktigt värdelös, tråkigt att det blev så med två bra skådisar.
fanny7504
2014-02-17
Helt värdelös. Så många handlingar sprutas ut till en att man tillslut inte vet vad skiten handlar om. Fruktansvärt besviken
AsianDawn
2014-01-26
Extremt förutsägbar thriller som aldrig tänder till riktigt.
ClintanTheKing
2013-12-27
Nja, trots att dessa två (f.d.) giganter medverkar i samma film så var detta ingen höjdare. Lite småspännande men på det stora hela för stelt och klichéaktigt. Funkar som en helt ok kriminalare men inte mer än så.
emzee
2013-11-03
Jösses vilken besvikelse. Sällan har så bra skådisar spelat så uselt i en sån tunn soppa.
Grillo
2013-05-28
Rätt tråkig och kändes lite gammal, precis som 88 minutes som iaf var underhållande... Trist med tanke på hur stjärnspäckad den var, och att samspelet mellan de Niro och Pacino faktiskt var bra om än inte helt klockrent.
NoWireHangers
2013-03-20
Sömnig "thriller" som inte engagerar.
Visa äldre kommentarer »