2.5

Rika vänner

Fyra kvinnor är vänninor sedan en lång tid tillbaka. Tre av dem är mycket förmögna och ägnar sina liv åt välgörenhet och dyrbara kläder. Den fjärde, Olivia, arbetar som städerska och är olyckligt ensamstående.

Originaltitel Friends with Money
Regissör Nicole Holofcener
Manus Nicole Holofcener
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Jennifer Aniston, Catherine Keener, Frances McDormand, Joan Cusack, Jason Isaacs, Simon McBurney, Greg Germann, Scott Caan, Bob Stephenson, Ty Burrell, Romy Rosemont, Timm Sharp, Marin Hinkle, Jake Cherry, Hailey Noelle Johnson

HerrNenne
2022-04-04
20221-12-27: Osympatisk och meningslös.
ROCK0N
2015-04-10
Bra skådespel, men storyn var inte mycket till story
LTT86
2014-09-15
Okej, jag hade typ noll koll på vad som egentligen hände här. Hängde inte med nånstans. Den enda positiva jag kan tänka mig är att man fick se Aniston i fransk städerska kläder och det är så sällsynt.
Lioras
2012-09-23
... tystnad ...
AlbinWesley
2012-09-23
Var inte så illa som det till en början verkade. Dock ingen höjdare för det. Bra skådespel och så vidare men lite för osmidigt berättat.
Mysharry
2012-05-17
Många kända ansikten, men inget märkvärdigt i övrigt. Lite krystat att kalla den komedi, som fyran gjorde, för så rolig var den inte, snarare ett lättsamt drama. Kändes inte riktigt som filmen började förrän den plötsligt tog slut, men så såg vi också bara andra halvan... Underhållande tidsfördriv, inte mer.
yrkeschaufföre
2012-05-17
En mycket svag tvåa och det mest tack vare "frenchmaid"kostymen.
jasmin357
2012-05-15
dessa äckliga kapitalister..

2012-05-06
Ogillade alla karaktärerna, men slutet var hyfsat bra.
MrsSchnieder
2012-01-15
Worst piece of shit I have ever seen.. Spolade mig igenom.