Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Ringar på vattnet


Förbjudna passioner och länge dolda familjehemligheter är delar av denna mörka berättelse från en liten amerikansk stad kring sekelskiftet 1900; som det hela upplevs av fem ungdomar som växer upp i staden. En av ungdomarna, Parris Mitchell, satsar på den nya medicinska forskningen om människans psyke och använder sina kunskaper både för att komma över tragiska personliga händelser och för att hjälpa sina barndomsvänner (genom att bekämpa småstadens hyckleri och dubbelmoral).


Originaltitel Kings Row
Regissör Sam Wood
Manus Casey Robinson
Genre Drama, Romantik, Mysterium, 40-tal
Skådespelare Ann Sheridan, Robert Cummings, Ronald Reagan, Betty Field, Charles Coburn, Claude Rains, Judith Anderson, Kaaren Verne, Maria Ouspenskaya, Harry Davenport, Nancy Coleman, Ernest Cossart, Ilka Grüning, Pat Moriarity
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 44
Filmnummer 19508

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Krille80
2015-01-08
Detta melodrama och såpopera till film har absolut sina underhållande stunder och är välgjord men för samtidigt fungerar den inte till fullo med mig. Det finns stunder som jag tröttnar på handlingen och tappar koncentrationen. Kul är dock att dels få se Claude Rains som alltid är sevärd men främst att här få se Ronald Reagan i en stor roll som han gör riktigt bra. Precis som han var som President är han här stilig, charmig och fyndig. Man förstår att det amerikanska folket föll för honom.
Rune2000
2013-05-07
Hollywoodsmörja av den värsta sorten. Detta är en dokusåpa in långfilmformat med överdramatiserad dramaturgi och karaktärer. En produkt av sin tid som jag helst hade sluppit att se.
goeran
2009-10-13
Denna föregångare till Peyton Place (Lek i mörker) är riktigt underhållande. Visst är det en såpa men en mycket välgjord sådan. Förutom Maria Ouspenskaya och Claude Rains, som Tobbe nämner, förtjänar också Ann Sheridan och Ronald Reagan beröm. Jag har sett att man i vissa filmlexikon utnämner denna film till Ronald Reagans bästa film. Det vill jag nog inte hålla med om (jag tycker nog att han är ändå bättre i The Killers - Bödlarna från 1964) men han gör en strong insats i denna film.
kennert
2008-04-19
En överraskande bra Ronald Reagan i denna roll.

2008-01-10
Blev överraskad av denna intelligenta film som jag aldrig hade hört taltas om innan. Filminfo verkar dock vara ute o segla!!! Handlingen är väl ändå inte denna!!!!!??
BobbyPeru
2004-11-13
Denna ska enligt rykte innehålla Reagans största prestation som skådis...
Eeler
2004-11-08
överraskande trist film, det börjar ganska bra men slutar i en glamour liknande soppa