Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Rio 2 - Prövar vingarna i Amazonas


Blu och Jewel lever ett lyckligt liv med sina tre barn i den magiska staden Rio de Janeiro. När Jewel bestämmer att det är dags för barnen att leva som riktiga fåglar, drar hon med hela familjen till Amazonas.


Originaltitel Rio 2
Regissör Carlos Saldanha
Manus Don Rhymer, Jenny Bicks, Carlos Kotkin, Yoni Brenner
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Anne Hathaway (röst), Jesse Eisenberg (röst), Leslie Mann (röst), Jamie Foxx (röst), Jemaine Clement (röst), George Lopez (röst), Rodrigo Santoro (röst), Jake T Austin (röst), Andy Garcia (röst), Tracy Morgan (röst), Will i Am (röst), Bruno Mars (röst), Kristin Chenoweth (röst), Kate Micucci (röst), Janelle Monáe (röst), Amandla Stenberg (röst), Rita Moreno (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 501
Filmnummer 108630

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer2017-01-03
Dubbelt så dålig som ettan, jag hade förväntat mig att det skulle bli roligt att se denna uppföljare, men det visa sig att den var skräp.
Hypostas
2014-12-26
Klart sämre än ettan.
Falstaff
2014-11-15
Oerhört blek och oinspirerad uppföljare, vars humor helt och hållet kretsar kring djur som placeras i klyschiga och människoliknande situationer. Tradigt även för de minsta, gissar jag.
kervisch
2014-11-14
2 av 5. Funkar att se.
Barneyk
2014-10-23
Tyckte första filmen hade en del skojjigheter men det här känns bara som man gjort på ren rutin. Slätstruken tvåa.
yrkeschaufföre
2014-10-18
En svag tvåa som får ett plus för Pop-upp-kart scenen! Annars skriker den uppföljare!, snygg animering men tråkig handling.
Strömming
2014-10-07
Ren animations-godis med underbara karaktärer, vackra miljöer, grym musik och schysta skådespelarprestaioner (på engelska förstås). Tyvärr är storyn inte så mycket att hänga i julgranen (det är "Släkten är Värst" möter "Ferngully" med papegojor). Den förra filmen var dessutom mer dramatisk (nästan gripande) medans den här är mer av en "goofy-musical" där det dyker upp scener som tar alldeles förmycket plats. Jag förstår att det är gjorda för att vara mer underhållande för barnen men det kan ibland bli förmycket. Självklart är den inte lika bra som förra men väl godkänd ändå. En stark 3:a!
foppa99
2014-08-24
ok för att vara en film 2
myslas
2014-07-31
Första filmen var rätt mycket meh. Det här är bara bedrövligt dåligt. Animeringen är förvisso rätt snygg men manuset är fullständigt tomt på någon form av meningsfull handling och sångnumren är hemska. Det verkar som om Disney Animations står rätt säkra högst upp på animeringstronen igen nu när det verkar vara idétorka överallt och det enbart görs (dåliga) uppföljare.
missbaath
2014-07-21
Svag 3a
Visa äldre kommentarer »