Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Road Ends


Platsen är den sömniga lilla småstadshålan Diesirae i den amerikanska södern. Här lever den udda polischefen Gilchrist och den vackra hotellägaren Kat och deras vardag bjuder sällan på några överraskningar. Men när den gåtfulle främligen Maceda styr in i Diesirae börjar det hända saker. Det visar sig att Maceda är på flykt undan knarkbossen Orosco som han vittnat mot i ett avgörande brottsmål. FBI, som av misstag dragit in Macedas polisbeskydd, är honom också på spåren. Den luttrade FBI-agenten Gene Gere gör allt för att hinna ikapp Maceda och gottgöra honom med ett erbjudande om en ny identitet. Samtidigt rycker maffian allt närmare. Frågan är om Gilchrist och Kat kan hjälpa Maceda undan mördarna, och om FBI:s plötsliga välvilja verkligen är att lita på? Nu är alla flyktvägar slut, och det är dags att ta konsekvserna.


Originaltitel Road Ends
Regissör Rick King
Manus Bill Mesce
Genre Action, Thriller, 90-tal
Skådespelare Peter Coyote, Dennis Hopper, Chris Sarandon, Mariel Hemingway
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 32
Filmnummer 10733

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2022-08-14
Satt mest och tänkte på att om den gjorts bara 10 år tidigare, så hade detta blivit en mycket roligare film. För detta var verkligen gjort inom standardmallen och det sepiafärgade lätt sunkiga 90-talet hjälper inte till. Tar sig dock på slutet.
Bear
2004-08-28
Dennis Hopper och Peter Coyote borde lyft filmen, men regissören valde att fokusera på taskiga actionscener och ointressanta karaktärer. Mynnar ut i typisk "hårding flyr från elakingar men hittar stöd från helylle lantisar rulle"...