2.2
2.2
Road Hard
Bruce är en komiker vars film- och sitcom-avtal har gått i stöpet. I syfte att återupptäcka sin kärlek för ståuppkomik ger han sig ut på resande fot.
Originaltitel | Road Hard |
Regissör | Adam Carolla, Kevin Hench |
Manus | Adam Carolla, Kevin Hench |
Genre | Komedi, 2010-tal |
Skådespelare | Adam Carolla, Jay Mohr, David Koechner, Howie Mandel, Diane Farr, David Alan Grier, Larry Miller, Illeana Douglas, Philip Rosenthal, Cynthy Wu, Mindy Robinson, Vanessa Branch, Heather Paige Cohn, Robyn Cohen, Todd Sherry, Aria London, Sarah Halford |
Känns verkligen halvt självbiografisk och då jag inte direkt är något fan av Adam Carolla och hans perspektiv på världen så blir betyget därefter, en svag tvåa. Men den är ändå hyfsat underhållande att titta på så det är en stabil sådan.
Standupbitarna fungerar för mig och jag var underhållen under hela filmen. Allt man kan begära. 3a.
Ganska dålig komedi med taskigt skådespel och ett bristfälligt manus, dock inte helt utan förtjänster. Ganska underhållande och småtrevlig ändå, så kan nog rekommenderas för de som inte har alltför höga förväntningar och bara vill se något mysigt och lättglömt. Stark tvåa.