Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Road Trip


Road Trip är en romantisk roadmovie där vi får möta ett gäng collegekillar som påbörjar en resa från New York till Texas. Målet för resan är att rädda den enes förhållande som riskerar att haverera om han inte själv dyker upp i Texas och försöker lappa ihop det.


Originaltitel Road Trip
Regissör Todd Phillips
Manus Todd Phillips, Scot Armstrong
Genre Komedi, 2000-tal, Roadmovie
Skådespelare Breckin Meyer, Seann William Scott, Paulo Costanzo, DJ Qualls, Amy Smart, Tom Green (III), Ethan Suplee, Fred Ward, Andy Dick, Rachel Blanchard, Anthony Rapp, Horatio Sanz, Rhoda Griffis, Edmund Lyndeck, Mia Amber Davis, Mary Lynn Rajskub
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 13398
Filmnummer 691

Recensioner

Skapad 2019-12-13 av Paths_of_Glory
Jag hatar generellt Amerikanska High Scool filmer. American Pie fick mig att spy av tråkighet men i Road Trip finns nåt som är ovanligt i många High Scool filmer. Den går ut på ett uppdrag. Ett ...   Läs mer »

Skapad 2019-12-09 av billybob
Road Trip var en bitvis mycket roliga collegefilm. Den handlar om en kille som heter Josh. Han bor på college med några utav sina bästa vänner. Han har en flickvän som heter Tiffany. De har vari...   Läs mer »

Kommentarer


RustyFilm
2022-10-23
Jag är svårt allergisk mot amerikanska collegekomedier. Förväntningarna var därför extremt låga när jag bänkade mig. Och det är säkerligen anledningen till mitt troligen alldeles för höga betyg. Men från det lilla jag har sett i den här (för mig obekväma) genren, tror jag att det här är en av de bättre.
karlmats
2022-02-02
Ännu en klassiker från tonåren som inte alls håller idag. Men den var ju iaf bättre än Euro Trip som gick från en 4a till en 1a. Den här går från en 3a till en 2a så man får vara nöjd med det lilla. Men usch vad det här har åldrats dåligt på många sätt. På andra sätt får man ju vara glad att det gick att göra sånt här utan att skämmas en gång i tiden. Men allt hänger ju på att man ska tycka att det här är roligt eller coolt och det är det väl inte riktigt alls. Breckin Meyer är usel i huvudrollen och Tom Green är inte rolig nånstans. Då hänger alltihop på Seann William Scott och jag tycker väl att det är tragiskt nånstans när han blir kittet som räddar 2an, för hur cp han än är så är han iaf lite rolig. Men det är nog mer intressant som tidsdokument än något som någon behöver se idag, dock fascineras jag över att jag ändå kommer ihåg vissa scener fortfarande fast jag inte sett den här på över 20 år, då har den ju lyckats med något iaf. En ganska stabil 2a, det kunde ha varit ännu värre.
Rai
2018-02-24
Så jäkla töntig film!!!
Sunken25
2016-12-21
Återigen en klassiker från tonåren som fortfarande håller.
Stygga-Vargen
2016-10-29
Tom Green är lika skitlarvig och överdriven som vanligt. Hade hans karaktär strukits så hade filmen fått ett betydligt högre betyg än en svag 3:a.
deswhip
2016-07-31
Den där spinkiga killen är för skön alltså. :)
GinNTonic
2015-06-20
Tom Green känns malplacerad men i övrigt var filmen rätt skojig.
Ghostface
2015-04-10
Sean William Scotts namn i rollistan skapar ju onekligen förväntningar.
Krille80
2014-11-03
Den här filmen går inte att jämföra med suveräna American Pie. Där AP hade roliga karaktärer och suverän humor, har RT bara fånig pubertetshumor. Dock inte utan humor.
StureStenhög
2014-09-28
Tycka vad man vill, men den här filmen levererar iaf precis det man kan förvänta sig. Uttråkad kan jag trots allt inte påstå att jag blir, och det är faktiskt lite småkul emellanåt, men inte oväntat så är det den juvenila humorn som fungerar som det sänke som drar ner filmen i skiten. Jag hade dock befarat att den skulle vara ännu värre på det området. Nu kan jag åtminstone konstatera att det finns väldigt mycket sämre filmer i den här genren, men inte nödvändigtvis så mycket bättre, även om det ju beror på vad man menar med "genren"
Visa äldre kommentarer »