Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Roadhouse 66


Beckman Hallsgood Jr - son till en välbärgad affärsman - har just slutat plugget och bestämt sig för att upptäcka det "äkta Amerika". Han packar det nödvändigaste i sin röda Ford Thunderbird, 1955 års modell och drar iväg längs den klassiska "Route 66". En resa som skulle komma att förändra hans liv mycket drastiskt. Det "äkta Amerika" fanns närmare än han trodde; på Roadhouse 66 i Bowman, Arizona. En ny film med massor av rockmusik, sköna bilar och allt det andra som påminner oss om det sorglösa 50-talet.


Originaltitel Roadhouse 66
Regissör John Mark Robinson
Manus Galen Lee, George Simpson
Genre Komedi, Action, Romantik, Thriller, Äventyr, 80-tal
Skådespelare Willem Dafoe, Judge Reinhold, Kaaren Lee, Kate Vernon, Stephen Elliott, Alan Autry, Kevyn Major Howard, Peter Van Norden, Erica Yohn, James Intveld, Katie Graves
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 19
Filmnummer 73235

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


menschenfeind
2014-05-29
Racet i slutet kunde de gärna hoppat över för min del, det sticker verkligen ut från resten av filmen och den biten har en ton som inte alls passar in.
jonbo
2013-06-21
Lite fisljummen,.
_General_
2012-05-25
Väldigt tråkig och intetsägande film. Och då är det ändå 30 minuter kvar av den...
swampblues
2011-12-21
Hela den här filmen ser ut som den gamla reklamfilmen för Lewis jeansen från 80-talet.Den när en kille kommer in på en bar och tar jeansen ur en frys,ackompanjerad av Muddy waters låt Manish boy. skådisarna försöker vara coola.Men blir slela och enkelspåriga.Filmen är väldigt ytlig och vill mest visa upp coola miljöer och fräna bilar.Men den är lite småmysig iaf.Och jag gillar bilar och Route 66 så den får en 3a.