Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Robotar


Utspelar sig i en värld endast bebodd av robotar. Geniet Rodney vill bygga robotar som har en förmåga att göra världen till en bättre plats. Hans dröm går dock inte som planerat, det finns fler som vill vara med och bestämma.


Originaltitel Robots
Regissör Carlos Saldanha, Chris Wedge
Manus Lowell Ganz, Babaloo Mandel, Jim McClain, Ron Mita
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Robin Williams (röst), Chris Wedge (röst), Ewan McGregor (röst), Halle Berry (röst), Mel Brooks (röst), Greg Kinnear (röst), Amanda Bynes (röst), Drew Carey (röst), Jim Broadbent (röst), Paul Giamatti (röst), Harland Williams (röst), Dianne Wiest (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3993
Filmnummer 22245

Recensioner

Skapad 2019-12-15 av Pernille
Tecknad science fiction för barn och vuxna. Storyn är - tyvärr - lite tunn. Ett ständigt mänskligt dilemma inleder; när ska föräldrar släppa sina barn, och för barn; vem är jag och Hur ska ...   Läs mer »

Skapad 2019-12-13 av aud
I robotarnas värld skaffar man barn genom att beställa en byggsats. Sedan pular man ihop delarna, får sig en liten baby och år efter år byter man ut delarna så att barnet växer. Rodney Copperbo...   Läs mer »

Kommentarer


HerrNenne
2017-01-30
Rätt standard och själlös. Robin Williams är en av rösterna. Robin Williams är en av rösterna. Robin Williams är en av rösterna. Det är ungefär det fokuset.
Mysharry
2016-11-15
Lite rörig och hafsig. Rätt snygga animeringar men jag tröttnar. Fyraåringen gillar den, men det är en robot-period just nu...
Krille80
2014-11-28
Detta är inte en film som kan mäta sig med de riktigt underhållande animerade filmerna i form av humor och härliga repliker och dialoger. Dock finns det helt klart moment då man tycker att detta var riktigt kul gjort. Dessutom är det snyggt gjort och framför allt när man tittar på detaljrikedomen i denna film. En helt OK animerad film.
dafreakish
2014-09-21
Halvslapp animerad film om robotar som kämpar mot den onda överheten, ett inte helt oväntat koncept bland barnfilmer. Det känns ganska trött även om den rycker upp sig ibland, mycket tack vare utmärkta röstskådespelare. Fast den smälter in i mängden och letar man efter utmärkta animerade filmer för både vuxna och barn så är nog inte det här filmen den man ska börja kolla på.
Lotso
2014-07-03
I sin helhet ganska okej film men de största problemet med den är handlingen och karaktärerna. Handlingen är mer eller mindre vad som är fel med kapitalism och att den är ond. Karaktärerna glömmer man snabbt bort då över hälften av dem inte har så mycket karaktär i sig men jag gillade en hel del Bigweld och skurkarna som var lite roliga och underhållande. Animationen är riktigt bra och filmen är värd att se bara för animationen och fader och son relationen. Barn lär gilla den då dem med största sannolikhet inte lär förstå eller fatta grejen med kapitalismen i denna filmen, vuxna lär förstå det och kommer såklart ha olika åsikter om det men som en animerad barnfilm så var den helt okej.
Hypostas
2013-08-30
Började titta på den här men stängde av eftersom den var för hysterisk. Fruktansvärt plottrigt och jobbigt animationsspektakel.
LovisaLupin
2013-06-08
Rolig p.g.a hintar till andra filmer/musik/populärkultur. Bra skämt, känns som om de lagt ner sig för att alla sig för att alla ska få skratta ibland. Helt ok.
picklessmulan
2012-05-20
Snyggt animerad och Ok röster, men på tok för dåligt manus som inte engagerar särskilt mycket. Sådär blir helhetsintrycket. Går att titta på men inget man kommer tillbaka till många gånger
Mynameiscarl
2011-09-12
Ganska korkad film på ett hyfsat koncept, men sedan märks det i och för sig att jag inte riktigt är i målgruppen; filmen är definitivt tänkt för yngre. Räcker knappast hela vägen - dock gillar jag animeringsstilen, den är lite fräsig.
WillyV
2011-01-01
Inte särskilt stark i genren, men några fina ideér rent visuellt och humormässigt gör den åtminstone uthärdlig.
Visa äldre kommentarer »