Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Robotech: The Shadow Chronicles


Filmen fortsätter där den orginala serien slutade - Scott Bernard fortsätter sitt letande efter Rick Hunter och vad som hände med SDF-3.


Originaltitel Robotech: The Shadow Chronicles
Regissör Lee Dong-Wook, Tommy Yune
Manus Tommy Yune, Thomas J Bateman, Steve Yun, Ford Riley, Frank Agrama
Genre 2000-tal, Animerad, Science Fiction
Skådespelare Richard Epcar (röst), Eddie Frierson (röst), Mark Hamill (röst), Yuri Lowenthal (röst), Alexandra Kenworthy (röst), Melanie MacQueen (röst), Chase Masterson (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 37
Filmnummer 50368

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


AndEng
2007-08-28
En sån här film som inte jag kan sätta betyg på. Förmycket nostalgi då jag älskade Robotech, det räcker med att de nämner Rick Hunter eller Sterling för att jag ska tycka det är bra.
snowman01
2007-07-18
Fick en viss nostalgikänsla, även om jag inte är något fan av Robotech Masters och New Generationserierna... Snyggt animerad, och ger hoppet om en ny Robotechserie
PureLust
2007-05-04
Hmm för ett fan är den här filmen helt okej, men tyvärr så fastnar det där. Som en stand alone film som man ser första gången utan någon kunskaps av Robotech så fölorarar den mycket. En 3 (av ett fan)
RH
2007-04-09
För barn är det knappast. Man måste vara ett fan av den gamla tv-serien från 80-talet för att uppskatta denna film till 100%. Vilket jag också är, jag gillar den. Inte den bästa uppföljare story-mässigt man kan ha gjort men bra nära i alla fall. Näst bästa betyg ifrån mig.
Partybwal
2007-02-15
För barn. Trots en del mer eller mindre sexuella anspelningar. Allt förklaras så att ett barn ska förstå, vilket drar ner cool-faktorn väsentligt.