Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Rock and Rule


Mok, en legendarisk super rockare, har dragit sig tillbaka till Ohm Town. Där arbetar hans datorer på lösningen till en uråldrig domedags profetia som kan öppna en portal mellan den här världen och en annan dimension. Besatt av sitt ondskefulla experiment letar Mok själv efter den avgörande ingrediensen - en väldigt speciell röst....


Originaltitel Rock and Rule
Alternativ titel Drats, Ring of Power, Rock 'n' Rule
Regissör Clive A Smith
Manus John Halfpenny, Peter Sauder
Genre 80-tal, Animerad, Science Fiction, Musikal
Skådespelare Don Francks (röst), Susan Roman (röst), Samantha Langevin (röst), Paul Le Mat (röst), Dan Hennessey (röst), Gregory Salata (röst), Greg Duffell (röst), Brent Titcomb (röst), Donny Burns (röst), Martin Lavut (röst), Chris Wiggins (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 54
Filmnummer 37654

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Biberkolben
2020-01-28
Inte så mycket till handling, men ack, vilken upplevelse! Animerad film peakade verkligen på 80-talet. Vila i frid, animerad film.
DrJW
2011-08-14
Om Ralph Bakshi hade regisserat Heavy Metal så hade de nog sett ut så här, fast med mer rotoscope/live action sekvenser, sex och nakenhet. Bra musik dock.
Noseman2005
2010-06-07
Som vanligt med filmer man förväntar sig mycket av, blir det istället lite av ett platt fall. Meningslös och dåligt berättad story kombinerat med fåniga uppträdanden (bra musik, dock) och lövtunna karaktärer.
Madvis
2010-01-16
Tafflig dialog, osammanhängande story och irriterande karaktärer, nej den här var grymt dålig. 2:a på grund av animationen, som jag tyckte var smidig och med snygga bakgrunder. Och för att jag alla fall kunde skratta åt den (men inte på grund av den pinsamt dåliga humorn).
Kosmoskorven
2009-08-24
En film före sin tid... Mok är en utav de mest karismatiska elakingar jag någonsin skådat! Så jävla skön! Och att Lou Reed lånat ut rösten, whooza! Kanske lite förvirrande, men i stort sett briljant!