Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Rocketeer


Cliff Second är en luggsliten pilot som av en händelse råkar komma över en fantastisk uppfinning. En topphemlig jetmotor som gör det möjligt för honom att flyga genom luften som en mänsklig raket. Men han får en skurkaktig spion efter sig, som planerar att stjäla raketen. Cliff blir indragen i dödliga äventyr som till slut förvandlar honom till en extraordinär hjälte.


Originaltitel The Rocketeer
Regissör Joe Johnston
Manus Danny Bilson, Paul De Meo
Genre Familjefilm, Action, Äventyr, Science Fiction, 90-tal
Skådespelare Bill Campbell, Jennifer Connelly, Alan Arkin, Timothy Dalton, Paul Sorvino, Terry O'Quinn, Ed Lauter, James Handy, Jon Polito, William Sanderson, Margo Martindale, John Lavachielli, Tiny Ron, Clint Howard, Max Grodénchik, Eddie Jones, Don Pugsley
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1494
Filmnummer 3612

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2017-03-06
Matinécharmigt äventyr som för det mesta funkar väldigt bra. Trevligt och underhållande, men det finns också en del brister så trean är ju inte direkt stark, men trevlig och stabil!
Mat1az
2015-03-09
Frukostmatiné med rätt imponerande explosioner. Känns lite som en tidig prequel till Iron Man. Helt klart värd att se för Timothy Dalton. Den aningen för lång och för tramsig ibland. Stark tvåa.
Krille80
2014-12-07
Detta är en film jag minns från mina yngre år som ett härligt matinèäventyr med mycket charm. Efter att sett om den idag så stämmer detta delvis fortfarande men idag är den inte lika bra. Det känns som den riktar sig en målgrupp med större fantasilusta och barnslighet än vad jag har lyckats bevara. Den är dock fortfarande helt OK.
dudson
2014-09-28
Skönt matine äventyr att slö titta på en höstig söndag! Det bästa med filmen var Timothy Dalton som slemmig britt med fjun muchee och översittar dialekt. Men hade svårt för Bill Campbell. Alldelles för mesig&noll- ställd i en hjälte roll. 2+
Rune2000
2014-01-04
Började bra men tyvärr köper jag inte Bill Campbell som vår protagonist och det gör att filmen tappar rejält mot sitt slut. Jennifer Connelly, Alan Arkin och Timothy Dalton gör fina insatser i sina roller.
Almgren
2013-08-31
En trivsam matinéfilm på gammalt vis - lite för gammalt vad gäller vissa effekter. Det enda som drar ner betyget är dock egentligen att den är för tramsig ibland, och paradoxalt nog en aning för brutal på några ställen, då detta bryter av mot en annars väldigt lättsam historia. Hade den varit utan dessa missar kunde den fått en fyra, men nu blir det en stark trea istället.
haajen
2012-12-04
Den här var en positiv överraskning, gammaldags matiné som underhåller rakt igenom med en enkel story och en stilig hjälte. Hade inte tråkigt en sekund.
jeremy_jones
2012-04-29
Steampunk-looken på Rocketeer och Jennifer Connelly räddar en väldigt svag tvåa till denna ganska uddlösa matine-rulle.
Nintendo64
2011-12-13
Stabil 3a

2011-09-04
Bumbi78:s beskrivning sammanfattar mina känslor för den här filmen så gott som perfekt.
Visa äldre kommentarer »