Rocky Balboa
Rocky Balboa har nu pensionerat sig från boxningen sedan ett tag tillbaka. Men han kämpar med dålig ekonomi och beslutar sig för att återvända till ringen för att slå ut några amatörboxare. Allt förändras dock när Rocky en dag får erbjudandet att gå upp i en match mot den regerande mästaren i tungvikt. Har Rocky fortfarande vad som krävs för att göra ytterligare en comeback?
Originaltitel | Rocky Balboa |
Alternativ titel | Rocky VI |
Regissör | Sylvester Stallone |
Manus | Sylvester Stallone |
Genre | Drama, 2000-tal |
Skådespelare | Sylvester Stallone, Burt Young, Antonio Tarver, Geraldine Hughes, Milo Ventimiglia, Tony Burton, A J Benza, James Francis Kelly III, Henry G Sanders, Pedro Lovell, Ana Gerena, Angela Boyd |
Värdig uppföljare. Bättre än femman men inte lika bra som 1-4.
Stallone gör absolut inte bort sig här, men det känns ändå slätstruket. Trist motståndare.
Sämre än trean och fyran. Bättre än ettan och tvåan. Betydligt bättre än femman. Svag 4:a.
Lite seg i början men annars okej film. Gillade de andra filmerna bättre.
Att filma fighten som om det vore för en sportkanal var en väldigt trist idé.
Engagerande, speciellt fighten. De lyckas verkligen utmejsla ögonblicken i sin redigering. Men jag gillar inte upplösningen även fast de går.
Jag började titta på denna film utan några förhoppningar alls och avslutade den med en nyfunnen respekt för Stallone. Herre jävlar detta var ju sanslöst bra. Stallone har skrivit och regisserat ett underbart drama med boxningscener som får mig att rysa av glädje. Jag blev t.o.m. tårögd i slutet. Ett perfekt och värdigt slut för Rocky.
helt okej men inte lika bra som de andra rockyfilmerna
Okej.
tråkigaste fightscenen i rockyserien. annars finemang