Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Romance & Cigarettes


Nick och Kitty är ett gift par i New York med tre vuxna döttrar. I all hemlighet har Nick sedan en tid en kärleksaffär med den vilda och eldfängda Tula från Yorkshire. Situationen blir naturligtvis ohållbar när den viljestarka Kitty upptäcker vad som pågår.


Originaltitel Romance & Cigarettes
Regissör John Turturro
Manus John Turturro
Genre Komedi, Romantik, Musikal, 2000-tal
Skådespelare James Gandolfini, Steve Buscemi, Susan Sarandon, Kate Winslet, Kumar Pallana, Christopher Walken, Mandy Moore, Aida Turturro, Mary-Louise Parker, Eddie Izzard, Adam LeFevre, Cady Huffman, Amy Sedaris
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 994
Filmnummer 29288

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av krufo
James Gandolfini är Nick Murder, en byggnadsarbetare i övre medelåldern som bor och jobbar i New York. Han har varit lyckligt gift med sin fru Kitty som spelas av Susan Sarandon, men har numera en ...   Läs mer »

Kommentarer


RustyFilm
2016-12-10
En annorlunda musikal (om man nu kallar detta för musikal). Musiknumren är arrangerade så att skådisarna sjunger med till låtarna som ligger i bakgrunden. Musiken utgörs av gamla rock/soul låtar (ett mycket bra urval av sådana). Det hela blir udda och roligt å mer nyskapande än traditionellt. Lite handling finns där också
Gigi1943
2013-08-05
Om jag fått betygsätta för musik och låtval så hade denna film fått en fyra men den var lite tjafsig tidvis och sista halva var mindre bra så det får bli en trea. Oj så jag satt och njöt till den ena låten efter den andra! Tyckte nog också att detta var den bästa roll som Susan S har haft, läckert.
lightship
2013-06-28
Jag gillar musikaler och konstiga filmer. Men alltså... vad händer? I don't even. Går mig på nerverna.
Ve72
2013-05-03
Gav den inte ens 10 min för en film som är musikal är inte min grej alls... Förutom då Moulin Rouge förstås. ;)
Asmorod
2012-12-27
En av de svåraste filmerna att betygssätta. YTTERST tveksam tvåa.
Godamodern
2012-08-05
Det går inte att betygsätta den här, antingen kalkon eller ganska hyfsat tidsfördriv... Det får bli en tvåa med STOR tvekan.
elzplz
2012-07-16
awesome skådespelargäng. men alltså... jobbig. men jag klarar ju fan inte av musikalfilmer, retar mig på varenda jävla dansscen.
lottes
2012-07-07
Borde inte betygsätta eftersom jag stängde av efter tio minuter. Fantastisk rollbesättning dock, kankske i rätt sällskap, jag vet inte.
karlmats
2011-10-16
Nej jag blev inte speciellt imponerad tyvärr. Jag gillar Turturro men det här känns lite för självmedvetet coolt för min smak. De flesta inslängda sångnummer känns malplacerade och jag stör mig också en del på hela storyn. Casten ser imponerande ut men håller inte heller riktigt vad den lovar, Walken och Buscemi är filmens höjdpunkt men används knappt alls. Parker känns bara konstig, Moore är snygg men också bortkastad och den feta dottern är på vippen att dra ner det här till en 1a men det är för många bra scener för att det ska realiseras. Philip Seymour Hoffman från Titanic klarar sig oväntat ok som ginger love interest dock. Det ska erkännas att den är välskriven och kan mycket väl med tiden bli ihågkommen som en halvkonstig indiepärla, fast i den kategorin föredrar jag Miranda Julys MaYaEWK alla dagar i veckan.
CaptainAwesome
2011-09-28
John Turturro är en riktigt rolig skådis så hade stora förhoppningar inför den här och visst levererar den! Ingen renodlad musikal vilket är bra för den riskerar aldrig att bli så på kanten till pinsam som en musikal annars kan bli. Gav många skratt och en Christopher Walken med självdistans är alltid trevligt.
Visa äldre kommentarer »