Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Rosa Pantern slår igen


Den förvirrade kommissarien Jacques Clouseau hamnar på kollisionskurs med sin f d chef.


Originaltitel The Pink Panther Strikes Again
Alternativ titel Rosa Pantern slår till igen
Regissör Blake Edwards
Manus Blake Edwards, Frank Waldman
Genre Komedi, Kriminalare, 70-tal
Skådespelare Peter Sellers, Herbert Lom, Lesley-Anne Down, Burt Kwouk, Colin Blakely, Leonard Rossiter, André Maranne, Byron Kane
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2657
Filmnummer 3887

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Starkbröl
2023-05-17
Haha. Det är så dumt. Dumheterna har accelererat och det är nu enbart slapstick, jämfört med förra filmen, men alla verkar ha kul på jobbet och det är ju skoj. Bra Panter (även om diamanten Rosa Pantern inte nämns i filmen) men kanske inte lika lyckad som "kommer tillbaka". Dreyfus som fullt ut galen bondskurk och inte bara "överordnad driven till vansinne av klumpig underordnad" funkar men ger filmen en helt annan känsla än tidigare. Lite longörer här och där som får filmen att kännas längre än den är.
Barneyk
2017-11-13
Den här har jag ju sett, minns inte så bra men det är en del scener som är väldigt kul, en del som inte är så kul och inte funkar så bra. Och lite småsegt men trevligt däremellan. Som så vanligt i den här filmserien. Stark tvåa.
nilsy00
2016-09-18
Tror att andra delar i serien gör att folk ger denna film ett lägre betyg än den förtjänar. Lätt underhållning som bara sveper mig med i skratt och fniss i alla 103 minuter.
purskatuja
2016-02-24
Absolut humorguld. Peter Sellers i sitt esse tycker jag. Gym/förhörsscenen och fighten med Cato är bland det roligate jag sett.
Raimo_1985
2014-11-19
Rolig :D Min sorts humor. Men ibland blir det lite fånigt. Väldigt James Bondig, som flera här säger.
RunRiot
2014-11-06
Jag gillar Dreyfuss som Bondskurk. Han gör sig verkligen. Är dock fundersam på hur han lyckas få sitt jobb tillbaka i nästa film... Men plot holes åsido är det en jäkligt vass film i serien, om än något för överdriven. Den där myskänslan som är så karakteristisk för serien finns nästan inte alls, utan den lever mycket på slapstick och gags. Dock välgjord och fint spelad. Absolut inte seriens värsta.
Krille80
2014-11-05
Dreyfus rymmer från psykanstalten och kidnappar en forskare som bygger ett domedagsvapen. Han tar världen som gisslan och kräver att Clouseau undanröjs. Mycket roligt, dom driver med Bond. 5-
AmyTatti
2014-03-22
Hyggligt kul. Många roliga scener och detaljer, vilket är filmens stora behållning. Som helhet håller det inte riktigt.
Dutch
2013-12-25
Bondparodi ja men oh vad Kato, Dreyfuss och Clouseau är bra.
LTT86
2013-09-28
Det här var inte en Rosa Pantern film, det var mer en James Bond film. Men jag kan ge filmen en trea för att det åtminstone är rolig att se Peter Sellers, han är underbart.
Visa äldre kommentarer »