Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Rötmånad


I skärgården bor frisören Assar Gustafsson och hans 17-åriga dotter Anna-Bella. Plötsligt en dag kommer hans fru tillbaka efter några års frånvaro. Hon öppnar en bordell i badhuset med Anna-Bella som huvudattraktion.


Originaltitel Rötmånad
Regissör Jan Halldoff
Manus Bengt Forslund, Lars Forssell, Jan Halldoff
Genre Komedi, 70-tal
Skådespelare Carl-Gustaf Lindstedt, Ulla Sjöblom, Christina Lindberg, Eddie Axberg, Ernst Günther, Jan Blomberg, Ulf Palme, Carl-Axel Elfving, Gunnar 'Knas' Lindkvist
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 430
Filmnummer 4956

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


RustyFilm
2019-03-14
Slapstick-komik, 60-tals frigjordhet och skön Stockholmsskärgård är ingredienserna och Janne Halldoff är anrättare. Även om det här inte är nått stort filmverk så plussar jag på nått poäng bara för att det är så rogivande med atmosfär och stämning från 60 talet.
Galivan
2016-11-08
Det går nog inte att använda något genre-ord för detta, den är oberoende, och det är ju det som är så bra. Den försöker inte etablera hur publiken ska förhålla sig till den men den känns enhetlig. Karaktärerna verkar psykologiskt avstängda på olika sätt. Det finns inget buskis, buskis bygger på övertydlighet och ständig överdriven kontakt med publiken, det här är tvärtom), däremot slapstick-moment. Välgjort och originellt. Slutet kändes synd, men i linje med storyn.
stgurgel
2015-06-25
Underbart hur allt är tragiskt och obehagligt men stämningen är lättsam buskis
Raimo_1985
2015-04-20
Trodde faktiskt den skulle vara skräpigare och smutsigare, men det var den inte. Rätt rolig och lite tragisk. Carl-Gustaf är grym, Ernst Gunther är grym och Ulla Sjöblom spelar skitbra som praktarsel. Christina Lindberg är naturligtvis aldrig fel heller.

2015-01-23
Filmen bär på många bra idéer och slutet var rätt oväntat men det är för mycket sävlig transportsträcka till de små ljusglimtarna. Ernst Günther var bäst och man ryggade till när Morfar från "...tur med vädret" dök upp som torsk, haha.
Arensberg
2014-09-18
absurt att filmtipset trodde jag skulle ge denna en 4a... hm
Arensberg
2014-09-18
åh så sexistisk och enkelspårig, men visst skrattar man ibland iofs...
Bomaniac
2013-02-02
Skön kultfilm! Det pendlar mellan buskis, drama och lite naket. Skruvat, kul och bisarr på samma gång. Vad filmen vill säga bryr jag mig inte om. Christina Lindberg gör det hon är bäst på - vara naken och tyst.
Gordyal
2010-09-11
Inte särskilt bra, men så bisarr, så provokativ och så Christina! (8+/15)
Hengman
2010-04-13
Jag vet inte vem hon är, men hon är hooot!
Visa äldre kommentarer »