Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.4
av 5

Rottweiler


Året är 2018 och en man är på flykt från en hund och polisen. Under sin flykt får vi se återblickar och lär oss varför han är jagad och varför hunden vill åt just honom. Alla som kommer i hundens väg i jakten på rymlingen möter en snabb och blodig död.


Originaltitel Rottweiler
Regissör Brian Yuzna
Manus Miguel Tejada-Flores, Alberto Vázquez Figueroa
Genre Skräck, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Paul Naschy, Irene Montalà, Nicholas Aaron, Paulina Gálvez, William Miller (I), Ivana Baquero, Roberto Hijón, Ilario Bisi-Pedro, Bárbara Elorrieta, Hamid Krim
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 125
Filmnummer 35854

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2013-01-08
Hemskt rutten,,undvik till vilket pris som helst!
TheHorrorfan
2011-12-17
Jag trodde faktiskt att den här kunde vara bra men fy fan vilken skit.
PervenireFatum
2010-11-27
Kass B-film
Slakob
2010-11-15
Väldigt konstig film...Ibland känns det som en typisk B-monster-film, medan det i andra stunder känns som något helt annat, typ thriller eller något. Växlar väldigt kraftigt i kvalitet mellan typ ett och tre i betyg, men det slutar väl på en väldigt låg tvåa på grund av alla ologiska scener, situationer och det fruktansvärda slutet.
Intro
2010-01-18
Trodde den skulle vara bra -.-''
smittenkitten
2009-12-21
antagligen en av de sämsta filmer jag sett. personen som skrivit beskrivningen på baksidan av dvd:n verkade inte ens ha sett filmen eftersom den beskrev att hunden hade vanvårdats och att det var därför den bara ville döda allt. vanvårdade hundar brukar inte automatiskt utveckla metallskelett och lysdiods-ögon. otroligt vag och osammanhängande historia, blandat med den gamla härliga klyschan kvinnor som tar av sig nakna och vill ha sex med främlingar i livshotande situationer.
Caim
2009-12-02
En svag 2:a
Benisakura
2009-10-29
Killen som hade huvudrollen verkade utvecklingsstörd, han blir överlistad av en hund vid ett flertal tillfällen och fastnar med bältet i en dörr under en av hundens attacker. Även skönt att de slänger in lite grammatikfel i slutet av filmen. Detta var bland det sämsta jag har sett och jag hade nog gjort en bättre rysare med en engångskamera.
Curls
2009-10-15
Fy bubblan vilken smörja. Jag blir lessen!

2009-09-06
Sjukt läskig och dålig
Visa äldre kommentarer »