Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Roxy


Stadens legendariska dotter, Roxy Carmichael, ska komma hem. I den lilla staden väntar alla med spänning på hennes återkomst. Mest av alla Dinky som misstänker att Roxy kan vara hennes biologiska mamma.


Originaltitel Welcome Home, Roxy Carmichael
Regissör Jim Abrahams
Manus Karen Leigh Hopkins
Genre Drama, Komedi, 90-tal
Skådespelare Winona Ryder, Jeff Daniels, Frances Fisher, Graham Beckel, Laila Robins, Thomas Wilson Brown, Joan McMurtrey, Robby Kiger, Dinah Manoff, Sachi Parker, Stephen Tobolowsky, Micole Mercurio, Beth Grant, Ava Fabian, Carla Gugino, Robin Thomas
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 207
Filmnummer 7718

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


jonbo
2012-01-01
Ryder bevisar att hon är något av de charmigaste 90-talet hade att erbjuda.
karlmats
2009-07-24
Winona får sin första 2a vilket är lite sorgligt men det kan inte hjälpas. Egentligen är det väl inga större fel här annat än att storyn känns ganska ointressant men det är absolut ingenting som lyfter filmen heller förutom så klart Winonas närvaro. Att hon sen faller för den fula jäveln i tandställning och kräkfrisyr hjälper knappast upp heller.. Den idoldyrkan som får nästan allt fokus i filmen äcklar mig också mer än en aning och hur söt Winona än är så ser hon mycket bättre ut i den samtida Heathers. Fortfarande en stark 2a men absolut ingenting att se om man inte är en hardcore-fan av fröken Ryder.
Perdhra
2007-09-16
Filmen riktigt strålar! Såg den föst i tonåren och såg den nu igen...twice. Storyn är underbar och hjärteknipande med en vacker kärlekshistoria Bra filmad och bra rollprestationer. Daniels kanon och Ryder likaså
Kosmoskorven
2007-09-08
Bättre än vad jag hade förväntat mig! Frågan är bara hur man kan döpa någon till Dinky? Det störde mig en smulla...Winona var fantastisk!
LouReed
2007-09-08
Winona Ryder är sjukt söt och gullig här!
tjej89
2007-09-08
den här filmen...jag hittar inte orden men bra e den iaf!
fridenpaden
2005-06-12
Dito Moglor. Jag håller denna film som Winonas troligen bästa film. Jag blev tonåring 1989 så denna kom som en grym överraskning, positiv förstås.
moglor
2005-04-23
Antagligen ensam om att 5:a denna men det är den film jag höll som MIN i tonåren. I mitt gamla rum hänger fortfarande en winona filmkalender som visar februari 1992. En svart-vit bild på henne i den svartfärgade tröjan dom bråkar om i denna film.
XghostX
2004-09-14
jag blev lite kär i winona när jag såg den för längesen...
Gordyal
2004-04-26
Lagom sockersött.
Visa äldre kommentarer »