Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Rudderless


När en sörjande far i en nedåtgående spiral finner en låda med sin avlidne sons originalmusik, bildar han ett rock 'n' roll-band, som förändrar hans liv.


Originaltitel Rudderless
Regissör William H Macy
Manus William H Macy, Jeff Robison, Casey Twenter
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Billy Crudup, Anton Yelchin, Felicity Huffman, Selena Gomez, Laurence Fishburne, William H Macy, Jamie Chung, Kate Micucci, Zoe Graham, Ben Kweller, Peter Spruyt, Mollie Milligan, Suzanne Krull, Brad Greiner, Miles Heizer, Alexandra Lovelace
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 119
Filmnummer 109065

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


supermancover
2016-10-09
Vissa delar vill jag ge en femma, som musiken och både Crudup och Yelchins fantastiska insatser. Men några grejer når inte helt upp till det så det blir en fyra iallafall. Blev sjukt ledsen efteråt när jag insåg att jag inte hade kopplat innan att Yelchin dog i somras.
jonbo
2016-08-24
Bra musik, bra skådisar, hade behövt lite puts i storyn. Gomez del känns klumpigt utfört (av henne men kanske främst av manuset).
bytat
2015-09-12
när jag blir vuxen vill jag se ut som Billy Crudup
Borrman
2015-09-11
Svårt att sätta något annat än en fyra.
AlbinWesley
2015-07-23
Det kanske ter sig givmilt att jag sätter en fyra, men det är så himla bra låtar alltså. En del scener är lite fåniga, men andra ger mig gåshud på de helt rätta sätten så det får väl gå. Herr Macys regidebut var visst en succé, vilket jag tillskriver främst Crudup i huvudrollen och Eef Barzelays låtskrivarkonst.
Spidde
2015-02-10
Helt ok film som mycket väl känns meningsfull, åtminstone så länge den pågår. Den är inte perfekt men samtidigt lyser det igenom en viss glädje och känsla att drivkraften här var att göra en bra film, och inte nödvändigtvis något kommersiellt gångbart (även om filmen är rätt klyschig emellanåt), vilket förstås förtjänar kredd. Sevärd!
Harford
2015-01-27
En film med en enorm kontrast mellan rolig och tragisk. Och med en massa väldigt bra musik. Manus som det här växer inte på träd nu för tiden.
JonasM
2014-12-18
Älskar svärtan. Vågat och finstämt.
filmfreak1
2014-10-16
Billy Crudup mångsidiga och rörande rolltolkning, känns talande för filmen i övrigt. "Bus Go Round and Round"-scenen är årets feelgood ögonblick.