2.3
2.3
Rudolf med den röda mulen
Lille Rudolph råkar ut för en olycka som gör hans tidigare svarta nos ack så lysande röd. Hans föräldrar är oroliga över att han ska bli retad, och mycket riktigt råkar ungdjuret ut för elakingar.

Originaltitel | Rudolph the Red-Nosed Reindeer: The Movie |
Regissör | William R Kowalchuk Jr |
Manus | Michael Aschner |
Genre | Animerad, Familjefilm, Musikal, Äventyr, 90-tal |
Skådespelare | John Goodman (röst), Whoopi Goldberg (röst), Debbie Reynolds (röst), Richard Simmons (röst), Bob Newhart (röst), Eric Idle (röst), Eric Pospisil (röst) |
Så jävla dålig...
Jag såg den här filmen på TV när jag var 13-14 år och jag tyckte att filmen var väldigt snyggt animerad, och filmen i sig tyckte jag väl var helt okej men någon favorit blev det aldrig. Hade nog uppskattat den mer om jag varit några år yngre när jag såg den.
Mysig nostalgi
I sin helhet är detta ingen vidare bra film. Moralen är uppenbar, trots den korta speltiden är filmen väldigt tråkig och inget intressant inträffar eller händer och man sitter och gör narr av filmen istället, vilket är de mest underhållande du lär få ifrån den. Låtarna är bortglömda och animationen var heller inget vidare.
Den är inte värd att se för att vara en barnfilm då det finns bättre där ute, den är inte värd att se för att vara en julfilm då det finns bättre där ute och den är heller inte värd att se för att se Rudolf historien då det finns bättre där ute.
Myyysig! Har inget emot att dom sjunger :D
2+. Okej barnfilm.
Gillade den när jag var barn.
Nej tack! :(
rätt dålig
tycker jag känner igen den här rudolf-filmen...