1.6
1.6
Rudolf med röda mulen 2
För att rädda julen måste jultomten, Rudolf och hans barndomskärlek Clarice försöka få tag på den mystiske leksakstjuven. Följ med Rudolf till den hemliga grottan, där drottning Camilla spärrar in honom ända tills hon känner igen hans röda mule och håll andan i den vilda biljakten genom pepparmintsgruvan, där leksakstjuvens sanna identitet till sist avslöjas.
Originaltitel | Rudolph the Red-Nosed Reindeer and the Island of Misfit Toys |
Regissör | William R Kowalchuk Jr |
Manus | Michael Aschner, Lee Tockar |
Genre | Komedi, Animerad, Familjefilm, Musikal, 2000-tal |
Skådespelare | Scott McNeil (röst), Rick Moranis (röst), Jamie Lee Curtis (röst), Richard Dreyfuss (röst), Kathleen Barr (röst), Garry Chalk (röst) |
I sin helhet ingen särskilt bra film alls. Trots sin korta speltid kändes den längre än vad den egentligen var. Där är ingenting att hämta här ifrån. Filmen är oinspirerad, och tar mycket element från Toy Story 2. Animationen är något av den sämsta jag sett.
Där finns inget för barn att hämta här, så att se filmen som vuxen känns bara mer deprimerande och att man vill dricka upp äcklig egg-nod istället.
Sämre än ettan, men den kanske funkar för barn.
Taffligt animerad historia som inte nämvärt lyckas fånga något övergripande intresse.
Hehe, det har sina fördelar att jobba skift. Man får aldrig tillfälle att såga såna här filmer annars...
yuack!
Inte min film att se på men, var en tidigt morgon och denna gick före nyhetsmorgon....
hmmmm....
Man trodde ettan var fånig nog...
1an är bättre!