2.3
2.3
Runner Runner
I ett försök att tjäna ihop pengar till sin terminsavgift förlorar Princeton-studenten Richie stora summor på internetpoker. Övertygad om att han blivit svindlad beger han sig till Costa Rica för att konfrontera spelkungen Ivan Block.

Originaltitel | Runner Runner |
Alternativ titel | Runner, Runner |
Regissör | Brad Furman |
Manus | Brian Koppelman, David Levien |
Genre | Drama, Kriminalare, Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Justin Timberlake, Ben Affleck, Gemma Arterton, Anthony Mackie, Michael Esper, Oliver Cooper, Christian George, Yul Vazquez, John Heard, James Molina, Louis Lombardi, Vincent Laresca, Sam Palladio, David Costabile, Bob Gunton, Ben Schwartz |
Småspännande om skurkar i spelbranschen. Timberlakes karaktär Furst håller mitt engagemang vid liv när storyn i övrigt går på tomgång mellan varven. Det väger mellan en 2:a och en 3:a i betyg men jag tycker ändå att slutet lyfte och att spänningen fanns där genom hela filmen. Affleck är som vanligt riktigt dålig.
Töntig film om en tönt som träffar en tönt som har en tjej som gillar töntar.
Ingen film man ser om flera gånger. Men lite underhållning för stunden.
Inte fantastisk, men inte heller så dum. Hade väldigt låga förväntningar och även om den var hyfsat förutsägbar, så var den också hyfsat bra.Stark 2:a.
Genren spel är intressant upplägg och kan skildras mystiskt och nördigt. Här blir den sidan lite plump och även om just det inte är huvudsyftet, utan mer att berätta den giriga sidan av pengar och hur mycket det kan styra ens val, så känns det överflödigt. Även om man lyckats effektivisera den spiral som kan gå både ner och upp är denna historia lite för tunn och utvecklingen stampar. Timberlake är dock övertygande, liksom Affleck.
Tråkigt och inte speciellt engagerande. Nätpoker och bedrägeri inom det år 2015 känns väldigt osexigt och skapar lite till ingen spänning. Karaktärerna är trista och man bygger upp storyn dåligt. Det känns bara korkat och man kunde knappt bry sig mindre om hur det ska gå för någon karaktär. Inte blir det bättra av att Justin Timberlake är rätt träig och Ben Affleck känns felplacerad som skurk.
Oliver Cooper känns ännu mer fel i sin biroll och bidrar om möjligt än mindre. En trist och svag 2:a som mest troligt borde vara ännu lägre..
Hela filmen verkligen andas... vad är motsatsordet till kvalitet? Vissa filmer är så fascinerande dåligt gjorda på varenda möjliga punkt att det är med viss fascination jag genomlider eländet. Detta är en sån film. Alltså, den är inte genomusel. Men den är riktigt dålig på varje möjlig punkt. Dom flesta filmer, alltifrån fantastiska till riktigt usla, är på något sätt ojämna. Men filmer som den här är rakt igenom dåliga på alla punkter. Det är intressant.
Gillar filmer med speltema och den här var hyfsat spännande även om jag tyckte den var lite väl snabb ibland, man hade svårt att hänga med i alla turer (är inte själv spelare).
Började hyffsat bra men tappade i lagom takt filmen igenom
Lite tropiska miljöer och oljig Ben Affleck gör ingen bra film. En thrillerintrig som aldrig kommer igång om ett uttjatad ämne som aldrig är intressant.