Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Runner Runner


I ett försök att tjäna ihop pengar till sin terminsavgift förlorar Princeton-studenten Richie stora summor på internetpoker. Övertygad om att han blivit svindlad beger han sig till Costa Rica för att konfrontera spelkungen Ivan Block.


Originaltitel Runner Runner
Alternativ titel Runner, Runner
Regissör Brad Furman
Manus Brian Koppelman, David Levien
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Justin Timberlake, Ben Affleck, Gemma Arterton, Anthony Mackie, Michael Esper, Oliver Cooper, Christian George, Yul Vazquez, John Heard, James Molina, Louis Lombardi, Vincent Laresca, Sam Palladio, David Costabile, Bob Gunton, Ben Schwartz
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 708
Filmnummer 105521

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dani
2018-12-30
Töntig film om en tönt som träffar en tönt som har en tjej som gillar töntar.
sodomiten
2018-01-22
Ingen film man ser om flera gånger. Men lite underhållning för stunden.
Jamesa
2018-01-20
Inte fantastisk, men inte heller så dum. Hade väldigt låga förväntningar och även om den var hyfsat förutsägbar, så var den också hyfsat bra.Stark 2:a.
Nalland
2016-11-13
Genren spel är intressant upplägg och kan skildras mystiskt och nördigt. Här blir den sidan lite plump och även om just det inte är huvudsyftet, utan mer att berätta den giriga sidan av pengar och hur mycket det kan styra ens val, så känns det överflödigt. Även om man lyckats effektivisera den spiral som kan gå både ner och upp är denna historia lite för tunn och utvecklingen stampar. Timberlake är dock övertygande, liksom Affleck.
marleey
2015-08-28
Tråkigt och inte speciellt engagerande. Nätpoker och bedrägeri inom det år 2015 känns väldigt osexigt och skapar lite till ingen spänning. Karaktärerna är trista och man bygger upp storyn dåligt. Det känns bara korkat och man kunde knappt bry sig mindre om hur det ska gå för någon karaktär. Inte blir det bättra av att Justin Timberlake är rätt träig och Ben Affleck känns felplacerad som skurk. Oliver Cooper känns ännu mer fel i sin biroll och bidrar om möjligt än mindre. En trist och svag 2:a som mest troligt borde vara ännu lägre..
Barneyk
2015-05-25
Hela filmen verkligen andas... vad är motsatsordet till kvalitet? Vissa filmer är så fascinerande dåligt gjorda på varenda möjliga punkt att det är med viss fascination jag genomlider eländet. Detta är en sån film. Alltså, den är inte genomusel. Men den är riktigt dålig på varje möjlig punkt. Dom flesta filmer, alltifrån fantastiska till riktigt usla, är på något sätt ojämna. Men filmer som den här är rakt igenom dåliga på alla punkter. Det är intressant.
Gigi1943
2015-01-24
Gillar filmer med speltema och den här var hyfsat spännande även om jag tyckte den var lite väl snabb ibland, man hade svårt att hänga med i alla turer (är inte själv spelare).
Sir_Lord
2014-11-16
Började hyffsat bra men tappade i lagom takt filmen igenom
Bumbi78
2014-07-21
Lite tropiska miljöer och oljig Ben Affleck gör ingen bra film. En thrillerintrig som aldrig kommer igång om ett uttjatad ämne som aldrig är intressant.
Hogman
2014-07-16
Dussinfilm, Timberlake imponerar inte på mig.
Visa äldre kommentarer »