Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Rush Week


Det är inskrivningsdags vid Tambers College i Californien. De nya eleverna samlas för några dagars sista festande och galenskap innan allvaret börjar. Men något ondskefullt lurar i korridorerna. En mördare är lös ...


Originaltitel Rush Week
Regissör Bob Bralver
Manus Russell V Manzatt, Michael W Leighton
Genre Skräck, 80-tal
Skådespelare Pamela Ludwig, Dean Hamilton, Roy Thinnes, Donald Grant, Courtney Gebhart, John Donovan, David Denney, Todd Eric Andrews, Laura Burkett, Jay Pickett, Edward Rayden
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 20
Filmnummer 21377

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ItalyErik
2022-08-03
Välgjord slasher från sent 80-tal när genren för längesedan haft sin storhetstid. Bra miljöer och stämning, filmen kretsar kring campus och studentföreningarna där. På minussidan är morden väldigt blodfattiga - flera är till och med offscreen av någon outgrundlig anledning. Alla klichéer finns här och det är inte en smula originellt, men vem bryr sig? Bra underhållning för stunden för slasher-fans.
Bumbi78
2021-07-03
Betydligt mer mysteriethriller med komiska inslag än slasher. Rätt charmigt och faktiskt välgjord på sina ställen, men väldigt blodfattig trots en cool mördare.
Henkepedia
2018-11-03
Underhållande och Dickies gör en cameo
ziferN
2013-03-26
Charmig och klart underhållande 80-tals slasher med en härlig story som fungerande gott att fördriva tiden med sin härliga mörka stämning, samt så har filmen charmen som gör att den inte känns särskilt tråkig utan filmen har också däremot lite spänning. Sen så är jag väldigt svag för filmer som kretsar kring amerikanska student föreningar och där fungerande denna film väl. Helt ok okänd pärla!