Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Driven to Kill


En tidigare rysk gangster vid namnet Ruslan, som nu är ett kriminal-romanförfattare, återvänder hem och upptäcker att hans dotter skall gifta sig med hans ärkerival. Hans tidigare liv dras också upp igen för att hemsöka honom när hans familj hotas. Rättvisa måste skipas och Ruslan återgår till det liv han en gång levde... med hämnd i sinnet.


Originaltitel Driven to Kill
Alternativ titel Ruslan
Regissör Jeff King
Manus Mark James
Genre 2000-tal, Action
Skådespelare Steven Seagal, Aleks Paunovic, Laura Mennell, Dmitrij Tjepovetskij, Mike Dopud, Zak Santiago, Dan Payne, Igor Jijikine, Holly Eglington, Linda Minard, Inna Korobkina, Robert Wisden, Yasmine Vox
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 222
Filmnummer 71941

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gordyal
2016-09-29
Ballonghuvudet väser sig fram på nya upptåg. Lite segare och tjatigare (!) än vanligt, väldigt mycket "be a man", och enormt jobbigt att alla actionsekvenser är handkamerafilmade av en parkinsons-patient. (4+/15)
GrandMaster_E
2016-04-04
Säger inte så mycket men detta är iallfall en Seagal film från senare år man kan titta på.
pungsnigel
2014-12-20
Seagal som ryss säger det mesta men detta måste va det sämsta manuset som någonsin har gjorts. Repliker som jag är inte lika tuff som dig får mig att gråta.
syltkatt
2013-08-18
hade allt vad jag förväntade mig av en måsfilm. blev såldeles inte alls besviken och hade det ganska trevligt. Men en bra film det är det då fan inte
RichardEk
2013-07-14
Ganska bra för att vara en Seagalfilm på 2000-talet. Med tanke på filmer som 'Against the Dark' och 'Kill Swith' säger inte det så mycket, men här har vi i varje fall en berättelse som hänger ihop, hyfsad action, en icke dubbad Seagal och lite nya karaktärsstarka skurkar spelandes av ryska skådespelare. Samtidigt är filmen ganska försumbar, jag har redan glömt de flesta actionscenerna. Men är man ett fan av Seagal så är man.
eliastheman
2011-10-22
om man sträckser flera måsfilmer i rad blir gunfire-scenerna riktigt tråkiga..kan de inte bara få slut på amunition så sigge kan spöa dem old school style already?
dudson
2011-10-16
Herr Sigge gör ju ingen besviken här! en av hans bättre filmer på 2000 talet...
nickecross
2010-10-09
En av dom bästa filmerna jag vet!!! Kollat den över 10 gånger! :)

2010-06-10
Inte så dålig som alla säger. Seagal äger ju skiten över lite ryssar och skjuter sönder en massa människor. Vad mer kan man begära av mannen? Han är ju inte gud, eller bara nästan ;). 2a...
Bumbi78
2010-04-25
Egentligen hopplöst dålig Seagal förutom att den lyckades vara underhållande och ha en begriplig handling.
Visa äldre kommentarer »