Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Ryktet går


Sarah Huttingers tillvaro är något kaotisk. Hon har äntligen gått med på att gifta sig med sin pojkvän Jeff, men är ändå inte övertygad om att äktenskapet är rätt för henne. Sarah vet överhuvudtaget inte vad hon vill göra med sitt liv. Inte heller hennes yrkeskarriär som journalist på The New York Times familjesidor är särskilt lyckad. Till råga på allt måste hon nu åka hem till Pasadena för att närvara på systerns bröllop.


Originaltitel Rumor Has It...
Regissör Rob Reiner
Manus Ted Griffin
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Jennifer Aniston, Kevin Costner, Shirley MacLaine, Mena Suvari, Mark Ruffalo, Richard Jenkins, Christopher McDonald, Kathy Bates, Steve Sandvoss, Mike Vogel, Lisa Vachon, Trevor Stock, Jennifer Taylor, Jenny Wade, Erinn Bartlett, Rob Lanza, Erinn Hayes
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2737
Filmnummer 39066

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Ful_fisk
2021-05-17
Kul upplägg med Mandomsprovet-grejen, vilket troligen var det som gjorde mig nyfiken på filmen från första början. Men någon jättespännande film var det väl inte. Ganska medel, men utan vassa kanter eller skämt som är direkt roliga. Det slår mig hur lite jag förstår Jennifer Annistons jättepopularitet, för hon har knappt gjort några bra filmer i karriären, hon imponerar här varken som skådespelare eller som komiker. Istället är det Shirley MacLaine som tar hem spelet med sin lysande insats. Costner är rätt skönt obrydd också som skrupelfri kvinnokarl utan gränser. Men överlag landar det nog mer på en tvåa än en trea. Standard-film, trots det inledningsvis roliga upplägget.
Rai
2021-01-30
Det här var rena skräpet!!!
mammene
2020-12-13
När man väljer en sådan här film så vet man ju vad man får. Det är underhållning för stunden, jag är förtjust i både Aniston och Costner, så där fick jag mitt lystmäte uppfyllt. Själva historien är väl så där, men rätt rolig också.
Bomkia
2018-03-30
En sån där romantisk komedi som fungerar på sitt sätt. Jag har inga större problem med något här och hade lite trevligt. 3-
HerrNenne
2017-08-08
Helt okej skvalfilm. Stabila skådespelarinsatser, en rätt ointressant men inte tråkig plot, inga djupa dalar.
92axha10
2017-02-11
Jag fortsätter av någon anledning att ge de här romantiska komedierna än chans i hopp om att stöta på ett guldkorn. Ingen lycka här. Kunde inte känna någon sympati för Jennifer Anistons karaktär. De släpper dessutom temat och den lilla intressanta kopplingen till mandomsprovet nästan direkt. Generisk, tråkig och värst av allt utan humor.
AlbinWesley
2014-08-21
Det är kul att den förankrar sig i Mandomsprovet, annars hade den inte haft så mycket, därför gillar jag första halvan jättemycket men inte andra riktigt. Tyvärr är det ju framför allt den andra halvan som ligger kvar efter den är slut, liksom.
GrandMaster_E
2014-03-31
Bitska kommentarer och en del kul prestationer till trots så är detta en omoralisk sörja som vid Costners inträde totalhavererar. Skådisarna måste ha läst lönekuvertet istället för manus.
Boondock_saint
2014-03-18
This is sick!
annihilat0r
2014-03-14
Uppföljaren till "The Graduate" (1967) är en harmoniskt välkommen tillställning i form av "Rumor Has It..." (2005). Jennifer Aniston, Richard Jenkins, Kevin Costner och Mark Ruffalo är alla behjärtansvärda inslag i denna relativt fridfulla upplevelse. En fullgod film för obotliga romantiker.
Visa äldre kommentarer »