Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Så olika


Så olika kretsar kring två systrar, den ena nytillsatt finansborgarråd i Stockholm, nyskild och mamma till två döttrar. Den andra en självständig tv-producent som har fått i uppdrag att göra ett nytt direktsänt sångprogram från Skansen ? nu mitt bland djuren! Den handlar om att bli sanslöst förälskad i sin värsta fiende, om människor som möts trots att de är fundamentalt olika. För här övervinner kärleken allt ? från politisk maktkamp till dans med sälarna på Skansen.


Originaltitel Så olika
Regissör Helena Bergström
Manus Tove Alsterdal, Helena Bergström
Genre Drama, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Ingela Olsson, Anna Ulrika Ericsson, Philip Zandén, Johan Widerberg, Rolf Lassgård, Rikard Wolff, Johannes Kuhnke, Nina Gunke, Siw Malmkvist, Fredrik Ohlsson, Josephine Bornebusch, Dag Malmberg, Lena-Pia Bernhardsson, Adam Pålsson, Sarah Dawn Finer
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 554
Filmnummer 76354

Recensioner

Skapad 2019-10-26 av frienatic
Det centrala mysteriet i Så olika är spännande och får inte sin upplösning förrän i filmens klimax. Man sitter som på nålar och förväntan är stor när vi äntligen får se DEN. Just när m...   Läs mer »

Skapad 2019-10-26 av bluevelvet
Lotta och Sanna är två systrar som bägge är i toppen på sina karriärer. Lotta är en nyskild mamma som blivit nytillsatt finansborgarråd i Stockholm, medan Sanna jobbar som framgångsrik tv-pro...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2018-06-25
kass, men vad kan man vänt sig när Helena Bergström har med ett finge med i spelet!!
Catwalker
2013-04-30
Johan Widerberg <3
Trollunge
2012-09-13
Provocerande smaklös film!
Devils_Arcade
2012-08-20
Mja.... känns oerhört tunn
LiselotteÖ
2012-03-29
En outhärdligt dålig och ointelligent pretentiös film.
mammene
2012-01-05
En mycket svag trea, men jag kan inte förmå mig att ge en tvåa för på något vis så gillade jag det här. Det var en ganska banal historia med humor och mycket bra skådespelare och ett sockersött slut.
Martin_Sj
2011-10-08
Varm film med både allvar och humor. Det var extra kul att se Johan Widerberg.
Death
2011-10-01
Hur och varför?
Nalland
2011-07-07
Ämnet att låta människor som är fundamentalt olika mötas är bra. Tyvärr hinner inte relationerna utredas och personfördjupning existera då scenerna staplas fort. Ojämn och väldigt svajig, dialog som hoppar och far nästan värre än bilderna. Ambitionen att tillfredställa alla alltjämt belastar filmen och gör att dom väldiga insatserna flertalet skådespelare står för glöms bort.
jollybolly
2011-07-04
En trea. Bara för Widerbergs sug i blicken. Annars en film där man inte riktigt får lära känna någon.
Visa äldre kommentarer »