3.4

Sad Movie

Fyra stycken löst sammanflätade berättelser som handlar om kärlek, sorg, misstag och kommunikation mellan nära och kära.

Originaltitel Sad Movie
Alternativ titel Saedeu Moobi
Regissör Kwon Jong-kwan
Manus Kwon Jong-kwan, Hwang Seong-gu
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Jung Woo-sung, Shin Min-a, Lim Su-jeong, Yum Jung-ah, Lee Ki-woo, Cha Tae-hyun, Son Tae-yeong, Yeo Jin-gu, Kim Seung-cheol

Zebulonm
2023-07-28
Gillar den.
fabbe86
2016-01-17
Mycket kvalitet här. Historien med tjejen i dockan är superfin. Men alla musikmontage gör att det blir lite urvattnat. Önskar en tajtare berättarstil. Men bra!
foppa99
2013-09-08
Ja här är det inte svårt att gråta en skvätt
JimCarrey
2013-02-24
Vet inte varför jag blir så arg över att den är så sliskig, det är ju en romcom liksom. Tror det beror på att jag ser på sydkoreaner som cineastiska övermän som alltid gör allting jätteintressant och snyggt. Snygg är ju den här filmen också och nog egentligen riktigt bra romcom/snyftdrama men ja får räcka med en tvåa
HerrNenne
2011-10-22
Rätt fin film som egentligen är en uppbyggnad till ett riktigt bra crescendo. Tycker brandmansslutet var lite sådär dock.
vakentimmar
2010-09-29
svårt att inte älska sånt här, faktiskt. väldigt vacker. fin musik också. en film som verkligen känns.
hyochan
2010-08-16
Riktigt härlig film!
Cumlin
2008-03-23
Mycket trevlig dramafilm som blev lite smårolig ibland. Gillade även hur de satt upp personernas relationer med varandra. Ett problem med filmen är att det handlade för mycket om vissa personer medan andra personer i filmen inte alls var med lika mycket. Skulle ha varit lite jämnare uppdelning bland de olika historierna. En stark trea. Kanske ger jag den en fyra senare.
HarCees
2007-05-12