Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Samba


Samba immigrerade till Frankrike från Senegal för tio år sedan och har sedan dess hankat sig fram på olika ströjobb. Alice har en chefsbefattning, men har nyligen varit utbränd. Båda kämpar för att få ordning på sina liv. Samba är beredd att göra allt för att få arbetstillstånd, medan Alice försöker få livet på rätt köl igen. Plötsligt gör ödet så att deras vägar korsas.


Originaltitel Samba
Regissör Olivier Nakache, Eric Toledano
Manus Olivier Nakache, Eric Toledano
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Omar Sy, Charlotte Gainsbourg, Tahar Rahim, Izïa Higelin, Isaka Sawadogo, Hélène Vincent, Youngar Fall, Christiane Millet, Jacqueline Jehanneuf, Liya Kebede, Sabine Pakora, Clotilde Mollet, Boubacar Ndiaye, Oumar Makalou, Roukiata Ouedraogo
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 134
Filmnummer 112707

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Zipper
2015-09-06
Som film är Samba betydligt mindre smörig än En oväntad vänskap, vilket uppskattas. Riktigt bra film. Omar Sy är en stjärna.
Kajanus
2015-05-30
En film som likt Intouchables inte riktigt vet hur den ska komma i mål eller ens bygga upp sitt narrativ på ett klokt sätt. Det finns segment som är lysande och så finns det delar som är verkligen inte fyller någon funktion i berättelsen. Men Omar Sy är oerhört bra, likaså Rahim (som är sliskigare än någonsin). Gainsbourg går på autopilot dock.
AddeColciago
2015-05-24
Intouchables 2, eller Intouchables lite dystrare kusin. Likheterna finns där, utan tvekan, men den här gången försöker skaparna gå lite under ytan på fransmännen. Den lyckas också, även om det till syvende och sist är en feelgoodare, med allt vad det innebär. Kul också att se Gainsbourg. En favorit.
Aristi
2015-05-07
vill typ ge en 4a, men nääääh. Den få en trea som snuddar till 4a
fredagsfil
2015-04-19
Bra film, skön blanding av allvar och komedi.