Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

The Collector


En skuldsatt tjuv gör inbrott i ett hus för att få ihop pengar. Väl inne i huset upptäcker han att en psykotisk mördare valt ut samma hus och riggat det med dödliga fällor.


Originaltitel The Collector
Regissör Marcus Dunstan
Manus Patrick Melton, Marcus Dunstan
Genre Kriminalare, Skräck, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Madeline Zima, Andrea Roth, Daniella Alonso, Robert Wisdom, Josh Stewart, Michael Reilly Burke, Juan Fernández (I), Karley Scott Collins
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1129
Filmnummer 74915

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


mahasarakam
2019-01-20
Ett slags lek med makabra skräckeffekter. Trist, meningslöst, dåligt.
amam
2016-09-07
Stark tvåa, jag hade väldigt låga förväntningar och den här filmen överträffade dom så det var ju en positiv överraskning. Men det betyder inte att filmen i sig är någon pärla. Trots det har den hyfsat tempo, hyfsade skådisar och en del bra scener.
oskarchucky
2016-03-12
Som om Home Alone skulle ha varit en skräckfilm.
PiratDjinn
2015-12-20
Börjar bra, kunde blivit så mycket bättre. Att varenda en ska lämna slutet öppet för att försöka få till uppföljare dödar så oerhört många filmer i genren.
Lotso
2015-10-24
I sin helhet är The Collector inget fantastiskt vid någon bemärkelse. Men för vad det är och inom skräck väg så lyckas den leverera en bra film. Handlingen är som n mix mellan Saw och Ensam Hemma och det går ihop märkligt nog väldigt bra. "The Collector" i sig är en någorlunda intressant karaktär. Visst var där saker jag störde mig på. Som att jag inte var världens största fan av färgkontrasten filmen hade, även ifall jag förstår syftet bakom det. Likaså en del av redigeringen och musikvalen. Det hela hamnar i gropen att försöka vara så hipp med tonåringarna som möjligt men det blir bara blask av det. Men för vad det är så är The Collector en bra skräckfilm som levererar underhållning och en kreativ idé. Speciellt är man ser på de flesta skräckfilmerna från 2000-talet
BrutusBeefcake
2015-06-14
Åh hå hå hå!! Det är var en väldig överraskning, Ensam Hemma blandat med Saw/Hostel och det lyckas vara bra fart, hyfsat originellt (det är ju ändå skräck vi talar om) för genren och spännande som attan! Special effekterna ser jävligt bra ut format i den gamla skolan, detta gillas extra mycket. Inget tramsigt cgi-blod här inte! The Collector är en härligt tuff film och helt klart topp 3 i genren de senaste 10 åren. (9+/15)
Brynollf
2014-11-21
Osammanhängande klippning, dåliga ljudeffekter, musik som ej passar och inte särskilt läskig. Men den hade ändå ett viss underhållningsvärde och hade en eller två obehagliga scener.
AlbinWesley
2014-11-15
Kunde mycket väl ha varit en bra film. Funkar som thriller och så är den äcklig och lite läskig. Problemet är att the collector inte känns trovärdig, och inte ges någon förklaring heller. Jag vill inte se uppföljare för att få hans motiv.
KyLLo
2014-02-24
Riktigt bra stämning, men filmen fängslar inte.
Djason
2014-01-21
Helt ok film som blandar gorescener hej vilt. Mördaren framställs som något övernaturligt och det ger historien lite mer tyngd. Slutet gillas dock inte, men så finns ju en andra film också.
Visa äldre kommentarer »